2777
2789
عنوان

نظر تون درباره شوهر من چیه شما باشید چیکار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسیس نیست بدقوله 

من باشم نمیرم

برای خودم با دوستام میرم رستوران هروقت بخوام

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بشینید و صحبت کنید باهاشون  و این قضیه رو حل ش کنید

با دلخوری و ناراحتی و غصه  ؛  بهترین غذای دنیا  ، به کام آدم تلخِ

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
نه!!!!!!!!!شام با درد و خونریزی میخوام چکار🥴🥴 اصلا من یکسال طول نمیدم هرجایی رو یکبار میگم بریم ن ...

کار خوبو تو میکنی منم باید همینکارو کنم 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

اره میرم تا متوجه بشه که دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره و حسسسسابی هم خرج میکردم تا دفعه بعد مثل بچه ی خوب بموقع منو ببره 

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

بگو خودت برو و بدقولیات بیشتر بهتون خوش میگذرهذ

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃
از نظر روانشناسی وقتی مرد کاری و یکبار انجام میده ازش خیلی تشکرکنی دوس داره ذوباره همین کارو بکنه شم ...

شوهر منو هیچ روانشناسی نمیشناسه خیلی دم دمی مزاج و بدقوله 

من اینی ک شما میگیدو اوایل زندگیمون زیاد کردم فایده نداره روش

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
خب ادم دلش میخواد با شوهرش بره رستوران

الهی میدونم عزیزم 

میگفتی میخوام دعوتت کنم به رستوران به حساب من😁

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
نمیسوزه اتفاقا میبره ک منو بسوزونه بگه من حرف زدم عمل کردم (در کل بدقوله )

بگو باشه 

بعدموقع رستوران رفتن ی بهانه ای مریضی کاری جور کن نرو و با تیکه بگو اخ اخ ببخشید بدقولی کردم ناراحت نشیا ی وقت😑🤣🤣

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃