2777
2789
عنوان

باطل کردن طلسم و جادو

147 بازدید | 6 پست

سلام دعایی بلدین برای اینکه طلسم و جادو باطل بشه!؟!؟شک دارم ک خونمون طلسم شده فروش نمیره گفتم این راهم امتحان کنم😣

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱

اگه واقعا نشده باشه طلسم برعکس کار میکنه

به هرچیز و هرکس اعتماد نکن  

دنیای دعاو طلسم و.... خطرناکه

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💠 حرز باطل کننده سحر و جادو از امام صادق علیه السلام (مطرح شده در برنامه سمت خدا توسط حجت الاسلام حسینی قمی)

محمد بن مسلم می گوید :

امام صادق علیه السلام  این حرز را به ما یاد داد و  فرمود به ارث به آن حضرت رسیده و باطل کننده سحر و جادو  است.

این آیات را بر ورقه ای نوشته و همراه کسی که مورد سحر و جادو  قرار گرفته باشد.

(بحار الانوار  علامه مجلسی جلد ۹۲صفحه ۱۲۷)

✅ آیات ۸۱ و ۸۲ سوره یونس:

قَالَ مُوسَی مَا جِئْتُمْ بِهِ السِّحْرُ إِنَّ اللَّهَ سَیُبْطِلُهُ إِنَّ اللَّهَ لَا یُصْلِحُ عَمَلَ الْمُفْسِدِینَ (۸۱) وَیُحِقُّ اللَّهُ الْحَقَّ بِکَلِمَاتِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْمُجْرِمُونَ (۸۲)

✅ آیات ۲۷تا ۳۲سوره نازعات:

۲۷/ أَ أَنْتُمْ أَشَدُّ خَلْقاً أَمِ السَّماءُ بَناها

۲۸ / رَفَعَ سَمْکَها فَسَوّاها

۲۹/ وَ أَغْطَشَ لَیْلَها وَ أَخْرَجَ ضُحاها

۳۰/ وَ الْأَرْضَ بَعْدَ ذلِکَ دَحاها

۳۱/ أَخْرَجَ مِنْها ماءَها وَ مَرْعاها

۳۲/ وَ الْجِبالَ أَرْساها

✅ آیات ۱۱۸ تا ۱۲۲ سوره اعراف:

۱۱۸/ فَوَقَعَ الْحَقُّ وَ بَطَلَ ما کانُوا یَعْمَلُونَ

۱۱۹/فَغُلِبُوا هُنالِکَ وَ انْقَلَبُوا صاغِرینَ

۱۲۰/ وَ أُلْقِیَ السَّحَرَةُ ساجِدینَ

۱۲۱/ قالُوا آمَنّا بِرَبِّ الْعالَمینَ

۱۲۲/  رَبِّ مُوسى وَ هارُونَ

💠 @samtekhoda3

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

اگه واقعا نشده باشه طلسم برعکس کار میکنه به هرچیز و هرکس اعتماد نکن   دنیای دعاو طلسم و.... خ ...

نمی‌دونم خب آخه مشتری خیلی میاد و میپسنده اما می‌ره و پیداش نمیشه.

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱
💠 حرز باطل کننده سحر و جادو از امام صادق علیه السلام (مطرح شده در برنامه سمت خدا توسط حجت الاسلام ح ...

ممنونم 🌹🌹