2777
2789
عنوان

مادرهستم و مادر خطابم نمیکنند

250 بازدید | 16 پست

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.

دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.

این روزها تنها خدا می داند و می بیند که مادرانگی هایم را چگونه در تنهایی و خلوتم بروز می دهم.

با کودک نداشته ام راه می روم و حرف می زنم و مدام زیرلب می گویم کی از پیش خدا می آیی؟ ملاقاتت باخدا تمام نشد!

آه نمی دانی اینجا برای نداشتنت هزار راه نرفته را می روم تا تو را به دست آورم.

می دانی فرزندم تا پای جان هم برای داشتن ات رفتم.

تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.

این روزها که همه به مادرانشان هدیه می دهند، من اما از تو می خواهم خودت را به من هدیه کنی، مهمانیت با خدا بس است!!!

بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم!

بیاو در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.

راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت می کشم.

امسال هم گذشت و نیامدی و مادر نشدم.

اما هیچ کس نمی داند حس مادرانگی از تمنای وجودم لبریز شده.

هیچ کس نمی داند درونم داغ نداشتنت مثل کوه آتشفشان در حال انفجار است.

فرزند عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را تحمل کردم

انصاف نیست کسی را که برایت این همه بی تابی می کند را بیشتر از این چشم انتظار بگذاری.

من خودم را همین حالا مادر می دانم به خاطر حسی که برای داشتنت از وجودم لبریز شده، به خاطر تمام سختی هایی که برای داشتنت از یک مادر واقعی بیش تر کشیدم، بی منت!!!

اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،

می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.

عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده😢😢😢😢😢

عزیزم انشالله بزودی دامنت سبز بشه🧡

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنج سال  دوسقط  و جیب خالی  خسته😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ای وای چقد ناراحت شدم برات تو این راه جیب همه خالی میشه 😔خودم دلم شکستع هستن آدمایی که خواسته و ناخواسته ناراحتم میکنن با این دل شکستم برات دعا میکنم به حق بی بی دو عالم حامله شی تو هم برا من دعا کن 

چهل روز قبل از عید قربان بهترین زمان برای گرفتن حاجاته و بهش چله ی ذوالقعده گفته میشه تاپیک یکی از دوستان بود از ۲۲ ام شروع میشه میگن برای حاجت خیلی خوبه 

انشاءالله بزودی مامان یه کوچولو خوشگل و سالم میشی عزیزم 

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج