2777
2789

اینجا اعتماد نکن یهو سرتو کلاه میزارن

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@ولم_بکه_تا_ولد_بکم     عزیزم وام ازدواج 100تومنیو32میخرن  70تومنیو20میلیون  ...

سلام عزیزم 😍😍😍😍بله میدونم بعضیا انگار بیش از حد پایین میخوان ک ادم منصرف میشه از فروشش واقعا بی انصافیه🤕 شما سراغ دارید این قیمت برای فروشش؟

سلام خوبی گلم من حالا می‌خوام وام سهام عدالت رو بگیرم میخواستم کمکم کنید با برنامه آشنایی ندارم  ...

سلام عزیزم من وات ندارم 

دختری از جنس درد زنده ایم ب شوق مردن😔😔
سلام عزیزم من وات ندارم 

تلگرام چی ؟

چون میخام شات بفرستم ببینی که خطا میده چرا من بانک ملی حساب باز کردم برنامه ایوا رو هم با شماره خودم نصب کردم اطلاعاتمو میزنم این میاد پرسیدم میگن بخاطر اینکه شماره شبات خرابه 😐

سلام خوبی ب همسرت بگو اگر ضامنتون میتونه بیاد همونجایی ک شوهرم گفت من شنبه کارای اداری دارم برم کافی ...

اره عزیز میتونه شماکارشو انجامبده

تلگرام چی ؟ چون میخام شات بفرستم ببینی که خطا میده چرا من بانک ملی حساب باز کردم برنامه ایوا رو هم ...

سلام عزیزم. شماره شبایی که برای سهام عدالت قبلا دادی و سود واریز میشده باید با برنامه ای که کار میکنی منطبق باشه مثلا نمیشه بانک سهام عدالتت ملت باشه  بعد از طریق بانک ملی اقدام کنی . قبل اینکه این کار ها رو هم انجام بدی باید بری کافی نت و کد بورسی و سجام رو ثبت نام کنی بعد این مراحل رو انتخاب کنی تلگرام هم ندارم

سلام عزیزم. شماره شبایی که برای سهام عدالت قبلا دادی و سود واریز میشده باید با برنامه ای که کار میکن ...

گواهی امضا درست کردم بعد باید بزنم روی نشان اعتباری ؟

آره سهام عدالتم مال صادراته اگه بخوام نشان اعتباری برم خطا میده ؟؟

و اینکه کارگزار ناظر سهام عدالتمم بانک سپه هست 

گواهی امضا درست کردم بعد باید بزنم روی نشان اعتباری ؟ آره سهام عدالتم مال صادراته اگه بخوام نشان اع ...

بزا ثبت نام سجام چ شماره شبایی زو دادی؟؟