2777
2789

سلام . 

من شنیدم موقعی که درد زایمان شروع میشه تو خونه بمونیم و وقتی فاصله دردها ۱۰ دقیقه شد بریم بیمارستان .  

یکی از دوستانم تعریف میکرد که ی نفر  دردش شروع شده و نرفته و وقتی رفته بچش از بین رفته بوده بنده خدا . 

حالا سوالم اینه که وقتی درد شروع میشه مگه بچه تکون نمیخوره ؟ چطور بفهمیم بچه حالش خوبه؟

خدایا در همه ی لحظات کمکم کن راضی ام به رضایت

عزیزم بهتره که بیمارشتان باشی ممکنه خدای نکرده ضران قلب بچه درست نباشه اونا ببرن سزارین

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍

من خونه واستادم و دردام شدید شد رفتم. یعنی بزور بردنم. وگرنه میگفتم بازم بمونم خونه بهتره. 

۵ اینا فک کنم رفتم. قبل ۱۰ هم زایمان کردم. خیلی راضی بودم که خونه و پیش همسرم بودم. یادم نیس از تکون ولی خوب کلا من خیلی دل گنده ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کیسه ابم پاره شد مجبور شدم برم بیمارستان با اینکه اول اصلو درد نداشتم

چرا باید درد رو تو خونه تحمل کنه 

اگر مطمعن هست که درد زایمانه همون اول بره بیمارستان بهتره

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اگه ماما خصوصی داری که خیالت راحته و بهتره چون اون بالاسرته 

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
من کیسه ابم پاره شد مجبور شدم برم بیمارستان با اینکه اول اصلو درد نداشتم چرا باید درد رو تو خونه تح ...

بیمارستان خیلی مادرو معاینه میکنن و اینکه تو خونه آرامش بیشتره 

خدایا در همه ی لحظات کمکم کن راضی ام به رضایت

بهتره بری حتما چون وقتی درد زایمان شروع میشه ممکنه نی تی بهش فشار بیاد ضربان قلبش نامنظم بشه که در این صورت اونجا چون به دستگاه وسله زود میفهمن و میبرن اتاق عمل 

آره دارم . ولی ماما گفت بعد اینکه ۵ سانت بشی میام پیشت 

همه ماما ها میگن بعد ۳ سانت میان پیشت این گفته ۵ سانت?من تا حالا سه تا دکتر عوض کردم هر سه تاشون گفتن ۳ سانت 

بیمارستان خیلی مادرو معاینه میکنن و اینکه تو خونه آرامش بیشتره 

درسته معاینه میکنن ولی خب ضربان قلب بچه رو هم زود به زود چک میکنن که خدای نکرده مشکلی اگر پیش اومد سریع ببرن سزارین تا واسه بچه مشکل پیش نیاد

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

چطور موندی تو خونه 😊 خوشبحالت 

از ترس معاینه تو خونه موندم سنمم کم بود میترسیدم معاینم کنن البته ماما همراه از قبل گرفته بودم 

تو خونه موندم توپ زدم پیاده روی کردم اب گرم روشکمم گرفتم قران خوندم تا دیگه داشتم میمردم شوهرم بزور برد 😅ماما همرام اومد و زایمان کردم 

سر دومی هم همون اب گرم روی شکمم نجاتم داد  البته اولی طبیعی دردام اومد دومی امپول فشار 

اما جفتش اب گرم ارومم کرد و توپ پیلاتس

🌹عالم همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🌹                            🌹ایهیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌹