2777
2789
عنوان

میشه یعنی حامله باشم

128 بازدید | 23 پست

دو روز قبل تخمک گذاری و روز تخمک گذاری اقدام داشتم 

الانم۲۱سیکلم ۶روز دیگ موعدمه بعد دوسه روزه کمر درد پریودی دارم و حال هوای پریودی دیشبم بعد اینکه شام خوردم یکم حالت تهوع گرفتم امروزم یه دردی توی پهلوی چشم هست ولی اصلا نمیخام خودم و امیدوار کنم😔

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰

الان زوده عزیزم بذار روز موعدت ک شد یه ببی بزن

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این ماه میخام اقدام کنم

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

ما تو بارداری هم کامل علایم پریود. داریم خدارو چی دیدی شاید باردار بودی گلم بزار موعدت بگذره بعد بیبی بزن

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
ما تو بارداری هم کامل علایم پریود. داریم خدارو چی دیدی شاید باردار بودی گلم بزار موعدت بگذره بعد بیب ...

خدا از دهنت بشنوه

خدا از دهنت بشنوه

انشالله خانومی کلا استرس نداشته باش و بیخیال باش من ماهی که اصلا بهش فکر نکردم باردار شدم

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
الان زوده عزیزم بذار روز موعدت ک شد یه ببی بزن

خیلی میترسم اگ این ماه هم نباشه..دلم میسوزه برا شوهرم هرشب از بچه میگه کلی آرزو 

انشالله خانومی کلا استرس نداشته باش و بیخیال باش من ماهی که اصلا بهش فکر نکردم باردار شدم

عزیزم پلی کیستم برا اینه😔