2777
2789

<این نکته رو بگم که توی موقعیت خیلی بدی از زندگی نیستم>

حدود یک هفته‌س بشدت احساس ناامیدی میکنم و تاریکی‌ای درونم حس میکنم هر علایقی که خوشحالم میکرد الان زره‌ای خوشحالم نمیکنه بشدت بی‌حوصله‌م و سردردای عجیبی میگیریم و همش دلم میخواد روی تخت باشم و گریه کنم و با اینکه بشدت دختر آرومی ام اما الان حس میکنم عصبی شدم و بی‌قرارم و احساس آرامش ندارم و هر وقت و هر زمانی که خوابم ببره کابوس‌های وحشتناک مثل سگای بزرگ و .. بختک هم میاد سراغم.

اولین باره که اینجوری شدم و واقعااااا دارم دیوونه میشم امروز به خودم اومدم دیدم این علائمم اصلا طبیعی نیست 

توی دوره‌ی PMS هم اصلا چنین علائمی نداشتم فقط زیادی احساساتی میشدم همین. 

فضای خونمون هم تو این تایم خیلی سنگین شده و ناراحتیه زیادی پیش میاد در صورتی که خانواده‌ی شادی هستیم

و همه‌ی این علائم ده روزه که همراهمه

قبلش بشدت دختر پر انرژی و شور و ذوق زندگی رو داشتم ولی الان نمیدونم چیشده! شاید افسردگیِ حاد باشه ولی خب دلیلی نداشتم واسه افسردگیه .. !!!

من هروقت از یه دوران سخت و پرفشار عبور میکنم بخاطر کل اون استرس و فشاری که تحمل کردم تقریباااا تقررریبااااا مثل شما میشم، کلا حوصله هیچی ندارم به هیچی امید ندارم خیلی ناامید میشم و همش اشکم درمیاد و کلا بیحال و عصبی و ناراحتم. جدیدن از دوران سختی عبور نکردی این مدت؟

کلئوپاترا شعبه‌ی اصلی🦢 (بی‌اعصاب ver)

من هروقت از یه دوران سخت و پرفشار عبور میکنم بخاطر کل اون استرس و فشاری که تحمل کردم تقریباااا تقررر ...

من راستش شده که این مدت نشخوار‌های فکری بکنم ولی این مشکلاتی که دارم جدید نیستن که انتظار داشته باشم الان اون به اصطلاح افسردگیه رو بگیرم!

ی سری مشکلات بوده ولی مطمنم اونقدر شدید نبوده که دیگه به این درجه برسم ! 

مثال بخوام بزنم این اواخر فوت ناگهانیه زنداییم که خیلی دوسش داشتم

و مسئولیته ی سری گربه‌های بی‌سرپرست که دوتاشون کشته شدن و این منو خیلی عصبی و ناراحت کرد 

و بازم یکی از بچه گربه‌هایی که ازش نگهداری میکردم چند روز پیش طلف شد و پت‌هایی که ازشون نگهداری میکنم همشون چون مریض شدن فشار زیادی رومه 

و ی سری مشکلاته خانوادگیه که خوشبختانه جزو اختلاف باهاشون نیست و فقط مشکلن توی جایگاه خودشون!

و مشکل عاطفی و احساسی ای که با پارتنرم دارم که بشدتتتت احساس تنهایی میکنم 

البته الان که اینارو نوشتم دیدم حق دارم :)))

ولی خب بازم به این شدت نباید باشه چون کاملا خودمو میشناسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راستش شده که این مدت نشخوار‌های فکری بکنم ولی این مشکلاتی که دارم جدید نیستن که انتظار داشته باشم ...

خدا رحمت کنه زنداییتو عزیزم روحش شاد خدا به دل شماهم صبر و ارامش بده🤍 بنظرم خیلی طبیعیه این احساسات شاید این همه اتفاق و نوسانات احساساتت خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکنی بهت فشار اورده، یه مدت به خودت فرصت بده اگه دیدی هیچ تغییری نکردی اگه تونستی برو تراپی

کلئوپاترا شعبه‌ی اصلی🦢 (بی‌اعصاب ver)

خدا رحمت کنه زنداییتو عزیزم روحش شاد خدا به دل شماهم صبر و ارامش بده🤍 بنظرم خیلی طبیعیه این احساسات ...

مرسی عزیزِدلم خیلی ممنونم ازت🫂

بنظر همینطور باشه 

حتماااا همین کارو میکنم مرسی ازت زیبا💕