2777
2789
عنوان

شوهرم همش منو بیرون میکنه از خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2012 بازدید | 47 پست

اینکه بعضیا میگن ب خانواده نگو مشکلتو خودت حل کنو من یکی قبول ندارم  ..تو باید جریانو ب پدرت بگی  وقتی جرات میکنه تو عقد میزنتت ببین بعد عروسی فکر نکنی قربون صدقت میره هااا بعدم همینه اگه تحمل کتک خوردنو داری ساکت بشینو زندگیتو کن اینجا هم نیا دنبال راهکار..من خودم ب شخصه جدا میشدم  حتی اگه هیچکس پشتم نباشه  خودمو بدبخت نمیکردم ..ببین الکی نگو وابستشم تو تنهایی این تنهایی تورو وابسته کرده کسی ک برات ارزش قائل نیستو ببوسش بزار کنار خواهرانه بهت میگم

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا شوهرت خوب شده باهات؟ چه چیزا!!!فشار کاریه بیاد سرزنش خالی کنه😐

وواقعا نه دیگه دوسال هست رفتم تو زندگی درست نشد دارم جدا میشم 

بدیش اینه هرچی بگذره وابستگیه ب ی آدم بد بیشتر میشه

تایپیک یکی مونده به آخرم رو بخون

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
چرا پشیمون باشه خودش اومد منو پسندید منم هرکاری بخواد براش میکنم اصلا کم نمیزارم چرا پشیمون بشه

تو زیادی برای اون خوبی. اون چشمش دنبال کس دیگه افتاده گوشیش چک‌کن ببین چکار می‌کنه توی گوشیش.شایدن دلش زده شده از ازدواج .مسئولیت ازدواج براش قابل قبول نیست.اتفاقا اگر همه جوره پایه اش نبودی و براش کم میزاشتی میوفتاد دنبالت.مردا همیشه دنبال زنی هستن که طاقچه بالا بزاره

من تو این نی نی سایت از یه موضوع خیلی گیج میشم اونم اینکه چرا هرچقدر طرف بی تربیت تر و بداخلاق تر و ...

چون همه ی ما دخترهای شاد  و پر انرژی و با اعتماد بنفس خونه ی پدری بودیم 

که یه سری افراد عقده ای متظاهر اومدن ابراز علاقه کردن بعدم با رفتارهاشون ما رو تحقیر کردن کاری کردن ک خودمونم باورمان رو به خودمون از دست دادیم 

بنظرم وابستگی طبیعیه من برام عین جون کندن بود ولی با یه مشاوره خوب تونستم از رابطه ای وابستگی و ضرر مطلق بود بیام بیرون 

وواقعا نه دیگه دوسال هست رفتم تو زندگی درست نشد دارم جدا میشم  بدیش اینه هرچی بگذره وابستگیه ب ...

آخی عزیزم،ان شالله زندگی بهتری بتونی برا خودت بسازی.

باشه میخونم

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است چون شهری که روی گسل زلزله هاست⁦💞
تو زیادی برای اون خوبی. اون چشمش دنبال کس دیگه افتاده گوشیش چک‌کن ببین چکار می‌کنه توی گوشیش.شایدن د ...

توروخدا نگو اینجوری چیکار کنم حالا😔 اون که همش میگه دوستت دارم 

آره راست میگی من خیلی تنهام

تا عقدی جدا شو ببین این با کره بودن خیلی امتیاز مهمی از اگه شوهرت میخواد ادامه بده شک نکن بعدا با یه بچه جدا میشی 

به خانوادت بگو و جدی رفتار کن 

تایپیک های منو هم بخون شرایط تو رو داشتم 

چون همه ی ما دخترهای شاد  و پر انرژی و با اعتماد بنفس خونه ی پدری بودیم  که یه سری افراد ...

خوشحالم که از دامی که میگی رها شدی 

ولی من فکر میکنم بیشتر وابستگی های بیش از حد بخاطر تنهایی و اعتماد به نفس نداشتن دوران مجردیه یا خانواده نامهربون داشتن شایدم اشتباه میکنم 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه