خانمایی که عمل کردید تجربه دارید 17روز هست بینیم رو عمل کردم نوکش به سمت راست کج هست سوراخ های بینیم هم تا به تا هست درست میشه به نظرتون دارم دیوونه میشم 😭😭😭
دکترت گفتی کی بوده ؟ من دکتر طاهریان در نظر داشتم ولی میگن همش فانتزی عمل میکنه..نمیخوام خیلی غ ...
من شهرستانم نیمه فانتزی خیلی غیر طبیعی نیست ی قوس ملایم داره یکم سر بالا ک بعدش همه ببنی ها افتادگی دارن یکم ک میاد سر جاش طبیعی من دیدم تغییر انچنانی نکردن اگه صورتت ریز میزس فانتزی یا نیمه فانتزی بیشتر بهت میاد بازم انتخاب خودت طببعی فقط ایراداش و میگیره تمام حالتی بهش نمیده
من نفهمیدم ..اخه اون خانوم گفت هفته ای یکبار باید چسب عوض بشه شما میگی یک روز در میان.. دماغ شما گ ...
من بینیم استخوانی بود وتو بچگی شیکسته بود(اینو زمانی که رفتم مطب متوجه شدم)درحدی افتادم که ریشه دندونم ترکید... یه روز درمیون باید چسب عوض میکردم روش دکترا باهم فرق میکنه.الان خیلیا رو دیدم اصلا چسب نمیزنن(بنظرم اشتباهه) یا ماساژ نمیدن....من خودم ازچسب وماساژ نتیجه گرفتم
خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من طبیعی دوس داشتم ...ولی این عکس دیدم نظرم تغییر کرد...نیمه فانتزی هست...بنظرم عالیه
اره منم گفتم طبیعی ولی دکترم نظرم و عوض کرد گفت نیمه فانتزی ب صورتت میاد بازم نظر خودته منم اومدم یکم تونت سرچ کردم دیدک حق با دکتر تو اتاق عمل گفتم بهش نیمه فانتزی