امروز جواب آزمايش خونم اومد آهنم ١٧٣ بود يعني خيلي از نرمال بالاتر، حالا شنبه ميرم پيش دكتر، ميخوام بدونم كسي مثل من بوده؟؟؟ من قرص آهن استفاده نمي كنم
البته كسترول و تيرويدمم بالاست ولي اونا برام خارج از انتظار نبوده اما از بالا بودن آهن واقعا مي ترسم، سرچم كردم ديدم ميتونه رو اوتيسمم هم تاثير بزاره و باعث رشد كند جنين شه، من ٩ هفته هستم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به به انشاالله که دیگه بارداری مگه نه ؟ منم آهنن بالا بود طبیعیه چون بچه هم از این آهن تغذیه میکنه& ...
من هر سوتي كه فكر كني دادم، چون دكترم خيلي بيزي هست، فقط پرستارش چك ميكنه و اونم بدتر از دكترس، نزاشت من داروهامو باهاش چك كنم، سر همين اشتباهي ويتامين اي رو همينطور لشتباعي خوردم
Man chon ivf kardam majboran ba in bayad jolo beram, rastesh omadam dr jaygozin peyda konam ke dre badim kheng bod, badtar be man ba ye visit koli esteres dad