2777
2789
عنوان

بالا بودن آهن در بارداري

1488 بازدید | 19 پست

امروز جواب آزمايش خونم اومد آهنم ١٧٣ بود يعني خيلي از نرمال بالاتر، حالا شنبه ميرم پيش دكتر، ميخوام بدونم كسي مثل من بوده؟؟؟ من قرص آهن استفاده نمي كنم

البته كسترول و تيرويدمم بالاست ولي اونا برام خارج از انتظار نبوده اما از بالا بودن آهن واقعا مي ترسم، سرچم كردم ديدم ميتونه رو اوتيسمم هم تاثير بزاره و باعث رشد كند جنين شه، من ٩ هفته هستم

اسی شنیدم وتوخودم دیدم کم خونی ولی اهن زیاد برا بار اول میشنوم 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

به به انشاالله که دیگه بارداری مگه نه ؟

منم آهنن بالا بود طبیعیه چون بچه هم از این آهن تغذیه میکنه 

استرس به خودت وارد نکن 

به حرف دکترت گوش بده تهش برو دکتر سر هر چی نگران شدی خواهشا تو گوگل سرچ نکن

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به به انشاالله که دیگه بارداری مگه نه ؟ منم آهنن بالا بود طبیعیه چون بچه هم از این آهن تغذیه میکنه& ...

من هر سوتي كه فكر كني دادم، چون دكترم خيلي بيزي هست، فقط پرستارش چك ميكنه و اونم بدتر از دكترس، نزاشت من داروهامو باهاش چك كنم، سر همين اشتباهي ويتامين اي رو همينطور لشتباعي خوردم

خدا ميدونه چقدر تا حالا سوتي دادم

من هر سوتي كه فكر كني دادم، چون دكترم خيلي بيزي هست، فقط پرستارش چك ميكنه و اونم بدتر از دكترس، نزاش ...

پزشکتونو عوض کنید خوب 

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤
Man chon ivf kardam majboran ba in bayad jolo beram, rastesh omadam dr jaygozin peyda konam ke dre b ...

توکل کن به خدا

گر نگهدار من آنست که من میدانم 

شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

آیت الکرسی زیاد بخون زیارت عاشورا هم سوره ی عصر هم 

هم خودت آروم میشی هم خیلیییییی بچه رو آروم میکنه 

Man chon ivf kardam majboran ba in bayad jolo beram, rastesh omadam dr jaygozin peyda konam ke dre b ...

سلام خوبی عزیزم

بهتری؟

نی نی در چه حاله ؟

Salam, mersi azinke halamo porsidi, man cell free dadam montazere javabesham, khoda kone be kheyr be ...

غمت نباشه عزیز دلم همون خدایی که بهت نی نی رو داده به صلاحت باشه خیلی خیلی بهتر نگهش میداره 

Salam, mersi azinke halamo porsidi, man cell free dadam montazere javabesham, khoda kone be kheyr be ...

سلام گلم خوبی نینی خوبه 

Salam azizam, are felan ke okeye, ye 12 rozi hast ke mostanar sardard daram va fonbale dre mag ...

احتمالا از فشارتون باشه با دکترت مشورت کن بگو اون معرفی کنه 

نگران نباش استرس نداشته باش من مدام دعات میکنم 

احتمالا از فشارتون باشه با دکترت مشورت کن بگو اون معرفی کنه  نگران نباش استرس نداشته باش من مد ...

Ghorbone shoma, man dastgah feshar daram, fesgaram az 12 bala narafte, ama tapeshe ghalbam balast