2777
2789
عنوان

بالا بودن آهن در بارداري

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 19 پست

inana من الان دیدم که مشکل گذشته شما رو دارم یعنی با کلی استرادیول و دارو آندومتر رشد نمیکنه و اینبار با 6.5 انتقال دادن و امروز هم که روز 12 بود بی بی چک منفی شد. خواستم بدونم میشه راهنمایی کنیم که باید چیکار کنم واسه این مشکل؟   ...اگه اوکی هستی میگی که با آندومتر چند انتقال دادی و باردار  شدی؟ ممنونم ازت   

inana من الان دیدم که مشکل گذشته شما رو دارم یعنی با کلی استرادیول و دارو آندومتر رشد نمیکنه و اینبا ...

سلام، من ابتدا اندومترم رو ٢ بود حدود ٨ سال درمان كردم با لتروزول و هـاچ ام جي اين اواخر بالا ميرفت، اين انتقالم با ٧ بود ولي حتي مثبتم شد رفتم سونو رسيده بود رو ٨ ولي با اين حال العان كه ٥ ماهمم تموم شده فعلا مشكلي ايجاد نكرده

من ٥ بار اي وي اف كردم، ٣ بار هيستروسكوپي، چندين بار تزريق جي سي اس اف، پي ار پي، خراش اندومتر، و طولاني هرمون خوردم،

١- ورزش خيلي كمك ميكنه باور كن

٢- رژيم غذايي سالم يعني حذف شيريني و تغذيه متعادل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، من ابتدا اندومترم رو ٢ بود حدود ٨ سال درمان كردم با لتروزول و هـاچ ام جي اين اواخر بالا ميرفت، ...

خیلی ممنونم از پاسخت و امیدوارم که بارداری خوب و سلامتی پیش رو داشته باشی. برای منم دعا کن   

inana من الان دیدم که مشکل گذشته شما رو دارم یعنی با کلی استرادیول و دارو آندومتر رشد نمیکنه و اینبا ...

سلام هدیه جان منم مشکل شمارو دارم

آندومترم بالا نمیاد دیگه دکار تصمیم گرفته با آندومتر پایین انتقال بده 

نمیدونم چیکار کنم،دکترت کیه؟چه کارایی کردی شما

چندتا انتقال دادی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام هدیه جان منم مشکل شمارو دارمآندومترم بالا نمیاد دیگه دکار تصمیم گرفته با آندومتر پایین انتقال ب ...

والا من اينانام، من ١٠ بار انتقال دادم و دكترم معينيه