2777
2789
عنوان

کیا صابون زرده چوبه استفاده کردن ؟

165 بازدید | 27 پست

و نتیجه گرفتن؟

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

مامانم استفادع میکرد خیلی خوب بود

ولی بش گفتم ک دیگع نزنع

صابون اصلن خوب نی

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من استفاده میکردم عالی بود انقدر پوستم سفید شده بوددد هیچ جوش سرسیاهی هم نداشتم

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻
برا جوش؟

برا منافذ باز چی؟

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
من استفاده میکردم عالی بود انقدر پوستم سفید شده بوددد هیچ جوش سرسیاهی هم نداشتم

جوش ندارم فقط منافذم بازه

برای جوش صورت خوبه ؟ 

جاریم جوش داشت باهاش صورتشو میشوره هم سفید شده هم جوشاش از بین رفته

جوش ندارم فقط منافذم بازه

خب منافذباز باعث جوش سرسیاه میشه دیگه منم شاید یکی دوتا خیلییی کوچیک داشتم این صابون کامل منافذو میبنده و خیلی خوبه پوستتم شفاف و نرم میشه

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻
واقعا ؟ چقدر عالی ، از کجا میشه تهیه کرد ؟ بعد فرق اصلی و تقلبی و از کجا باید فهمید ؟ 

من اصلی خریدم خیلییم گشتم واسه من توش دون دون داشت یعنی مثل صابونای بیرونی نبود که فقط کف کنه انگار دونه های ریزی از خوده اون چیزایی که توش بکار برده بودن داشت و من از مرز خریدم

خیلی بده لطفا صورتتون رو با شامپو بچه بشورید 

شامپو بچه‌ام خیلی بده برای پوست به شدت خشکی میاره که بحث شستن پوست باشه من شوینده صورت comeon دارم که مخصوص شستن ارایشه ولی این صابون گیاهیه و برای تقویت پوسته و لایه برداره بعدشم برای جلوگیری از خشکی میشه از مرطوب کننده استفاده کرد