2777
2789

نامزدم معلمه و اهل نماز و با اخلاق 

خونه و ماشین هم دارع 

قدش ۱۷۰ هس من از لحاظ قیافه خوشگلترم بقیه میگن من سرم و این باعث میشه سرد بشم

خب چرا سر اکثرن خانوما از اقا هاشون خوشگلتر میشن به نظرم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اهمیت می‌دی؟ این حرفا زندگی پسرعموی منو پاشید و با یه بچه بیچاره به طلاق رسیدن.

مگه اینکه از نظر ظاهری سرتر باشی فرقی داره؟

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

منم از شوهرم سرم ولی اخلاق شوهرم از من سرتره ،شوهرم از اول جلوی موهاش تاس هس ولی دلیلی نداره به حرفای دیگران گوش بدم ۱۴ ساله ازدواج کردم و خدارو هزار مرتبه شکر راضی ام تو هم به دلت نگاه کن نه به حرفای دیگران

مگه همه چی قیافع اس اخه عزیزم

نمیگم مهم نیست اماوقتی این ویژگیهای خوبو داره قیافه معمولی هم داره خوبه دیگه.

اگرزیبابودهم مردم یه چیزه دیگه میگفتن

اینقدرادمای دیگه روتوزندگیت پررنگ نکن ،دهن بین بودن خوب نیست ،همیشه چیزیی ودنبال کن که قلب ومنطق خودت میگه نه حرف نردم

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)

اولا درستش اینه که زن از نظر ظاهری از مرد سر باشه. دونا دیگران بگن شما خودت فرار به جلو کن با خنده بگو آره من خودم دوست نداشتم خیلی خوش تیپ باشه معیارای دیگه برام مهم تر بود. تو قراره با شوهرت زندگی کنی باید همه جوره بهش افتخار کنی نه اینکه با حرف دیگران ازش سرد بشی! 

طبیعی که خانم از اقا زیباتر باشه یعنی اکثرا اینجورین

بخوای به حرف بقیه زندگی کنی که برات سخت میشه

یه گوشت در باشه یکیش دروازه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

بنظرم شوهرت از تو سر تره

تو قیافت اما اون شغل داره  باخدا پاکه بااخلاقه  خونه و ماشین داره

تو این دوره زمونه کمتر کسی پیدا میشه پاک و باخدا باشه یا بااخلاق تاپیکای خیانت کتک زدن و ببین بعد از نامزدت زده شو

برای حل مشکلاتم دصلوات❤.ترک هستم🤪

حرف مردم برات مهم نباشه که زندگیت جهنم میشه

یکی از دوستای ما خیییییییلی از شوهرش سره 

در حدی که پذیرشش برای خانواده ش واقعا سخت بود 

خیلیا علنی رو در روش حرف زدن و حتی گفتن انتخابت اشتباهه پشیمون میشی 

ولی به حرف مردم اهمیت نداد عاشقانه داره زندگی میکنه و کاملا خوشبخته خدا رو شکر