2777
2789

بچه ها شوهرم قبلا خیلی رفیق باز بوده از وقتی با منه خیلی بهتر شده.. یه مدته میره سر کار دورو برش همه زن باز هستن حالا اینم میخواد بااینا بگرده.. پریشب بزور منو برد بیرون گفت برو خ نه مامانت میرم پیش دوستم منم نرفتم تو ماشین نشستم وقتی اومد لج به لجش گزاشتم میدونم خودمم مقصرم ولی این دیگه همه فکر و ذکرش شده دوستاش.. تو خونه نزدیک 50 تا پرنده اوردیم ک این به فکر دوست رفیق نباشه... شب برای اولین بار زد وسیله شکست بعدم گفت برو فردا بخرش.. خودش اشتی میکنه بعد بی دلیل قهر میکنه عین دیوونه ها شدع بهم فحش میده میگه بزور غذا بخور.. حالا منم زبونم درازه ها ولی این کلا قاطی کرده نمیدونم اصلا چیکار کنم باهاش تازه میگه میخوام برم باهاشون بیرون شهر شبم نیام خونه.. منم ک بچه نیست نزارم بره.. بخواد بره میره کسی ک نمیتونه جلوشو بگیره اصلا دیوونه شده

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

بحث رفتن نیست ها بحث اینه من هیچ جا نمیتونم برم تنهایی یا منو دوساله یه مسافرت نبرده بخاطر پرنده ها اما حالا خودش به راه شده با ادمای زن باز برن روی کوه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دعوا حسابی باش بکن

از خداشه دعوا کنم بزارم برم... یه دعوا کوچیک کردیم زد بشقاب شکست و میخواس منو بزنه البته منم میزنمش کتک نمیخورم ولی دنبال دعوا میگرده... از مادرش  حساب میبره ک زنگ زدم گفت رفتم مشهد خب منم هیچی نگفنم جوش نزنه چون خیلی جوش میزنه بخصوص ک نیسته گناه داره دلم نیومد هیچی نگفتم

پرنده اوردین ک نره دنبال رفیق بازی؟ببخشید یا پسرای تو بلوغ ۱۳ ساله افتادم

میدونی چون میگفت تو به تمام علایق من میگی نه خب منم گفتم اینا بی ازارن چرا بگم نه.. حالا منظورم کبوتر نیست ها منظورم طوطی هست.. 

ماهم وقتی میریم جای یا کسی میادخونمون بدون دلیل دعوامون میشه خیلی به چشم حساسیم

ما قبلش فقط رفتیم خونه مامانش اونام اصلا چشم بزن نیستن بنده های خدا.. بعدم پیش دوستش رفت

اتفاقا دعوا همه چیو بدتر میکنه و از خونه فراری میشه باید باهاش خیلی اروم صحبت کرد

میام باهاش اروم حرف بزنم خیلی بد رفتار میکنه محلم نمیده اصلا این 180 درجه تغییر کرده اصلااا اینجوری نبود اصلا حتی شب اول بغلم کرد تو بغلش گریه شدم گفت من دوست دارم گریه نکن و اینا باز رفت سرکار اومد دیوونه شده بود

وای اسی شوهرت دیگه مال خودت نیست اخه اونجا با اون زنا راحته حتما محبتم میبینه تو رو دیگه نمیخواد خدا ...

اصلا سرکارش زن نیست همه مرد هستن فقط زنای خراب تو خیابون اگه باشن ک اونم جلو خودم یکیشون نشون داد گفت این کارتون خوابه خرابه گفتم وایستا بگیرم بزنمش گفت دیوونه ای من همچین زن ماهی ول میکنم برم دنبال اینجور ادما... نمیدونم چشه

برین پیش مشاور

تو این شرایط ک بامن حتی حرف نمیزنه و دنبال دعواس بگم مشاور هم نمیاد.. وگرنه مشاور داریم درمواقع بحرانی میریم... حتی امروز نوبت دکتر داشت صبی از لج من نرفت

اصلا سرکارش زن نیست همه مرد هستن فقط زنای خراب تو خیابون اگه باشن ک اونم جلو خودم یکیشون نشون داد گف ...

پس نگران نباش اونوبازردلش یاددمجرد هاش کرد باز برمیگرده اگه تو برزن نیست