2777
2789

سلام تازگیا بازار کسب درآمد اینترنتی خیلی داغ شده ولی بعضی افراد به قول معروف دارن از اب گل آلود ماهی میگیرن...

چند وقتیه تو سایت تاپیکایی با این موضوع میبینم که برای کار اینترنتی تو تلگرام یه مبلغی رو واریز میکنن و بعد عملا هیچ کاری بهشون پیشنهاد نمیشه متاسفانه تعداد افرادی که جذب این شرکتای قلابی میشن کم نیست...

این شرکتا اولش با نشون دادن چند تا مجوز از پلیس فتا و یه درگاه پرداخت جعلی اعتماد شخصو به دست میارن و بعد میگن چون ما نمیتونیم از شما تعهد کار بگیریم این مبلغ رو واریز کنین برامون و در دومین حقوق بهتون عودت میشه در صورتی که اصلا خبری از حقوق نیست...

این کلاهبرداری کثیف ترین نوع کلاهبرداریه حتی وقتی تو کانالشون عضو میشین تعداد اعضای کانال حدودا 70 ، 80 هزار نفره... شما فکر کن این موضوع واقعا درست باشه و اونا به شما کار بدن ولی ایا به همه ی اون 80 هزار نفر پروژه میرسه؟فکر کنم با اون تعداد عضو باید دو سالی منتظر باشن برای پروژه...

در ادامه روش هایی رو میزارم که نشون میده یه درگاه پرداخت جعلیه یا نه

با افراد ارزشی و مذهبی متعصب ، خرافاتی و بی اخلاق حرفی ندارم...اگه در یک بحثی جوابتونو ندادم به این معنی نیست که قانع شدم یا نظرتونو قبول کردم ، فقط حوصله ی بحث ندارم...فرد بی ادبی نیستم ولی به خاطر وجود برخی افراد مجبور شدم همچین امضایی بذارم...

1- بررسی ارتباط ایمن: اگر در کنار آدرس اینترنتی صفحه پرداخت بانک ، علامت قفل یا عبارت //:https درج نشده باشد، آدرس درگاه پرداخت قطعا جعلی است. حرف s در  https به معنای امن بودن ارتباط مشتری با سایت است. البته داشتن این دو مورد به معنای معتبر بودن صد درصدی درگاه نیست و باید جهت اطمینان به موارد دیگر نیز توجه کرد.

2- چک کردن آدرس صفحه پرداخت: پس از بررسی ارتباط ایمن، دقت شود که در صفحات، آدرس url سایت دقیقا همان آدرس اصلی درگاه اینرنتی باشد و حرفی کم یا اضافه نداشته باشد.

3- وارد کردن اطلاعات نادرست: برای تست معتبر بودن یک درگاه می­‌توانید اطلاعات کارت خود را اشتباه وارد کنید. اگر درگاه پرداخت معتبر باشد و به سیستم بانک مرکزی و شاپرک وصل باشد، اخطار می­‌دهد که اطلاعات  کارت شما نامعتبر است اما اگر کد اخطاری ارسال نشد یعنی درگاه طراحی شده برای  سرقت طراحی شده است.

با افراد ارزشی و مذهبی متعصب ، خرافاتی و بی اخلاق حرفی ندارم...اگه در یک بحثی جوابتونو ندادم به این معنی نیست که قانع شدم یا نظرتونو قبول کردم ، فقط حوصله ی بحث ندارم...فرد بی ادبی نیستم ولی به خاطر وجود برخی افراد مجبور شدم همچین امضایی بذارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصب افزونه فیشینگ: با نصب افزونه ضد فیشینگ(extension) روی مرورگر خود، هنگامی که به درگاه پرداخت وصل می­‌شوید در صورت امن بودن، پیامی بر این مبنی روی صفحه نمایش داده می‌شود و در صورت جعلی بودن پیام هشدار برای شما ارسال می‌­شود.

5-رفرش کردن: یکی دیگر از راه‌های نشخیص صفحات جعلی، رفرش کردن صفحه است. در صورتی که ترتیب شماره‌ها در صفحه کلید مجازی تغییر نکند، شما وارد یک صفحه درگاه تقلبی شده‌اید.

6-حذف رمز دوم و استفاده از رمز پویا: همچنین می­‌توان از رمز پویا به عنوان اقدامی مؤثر برای مقابله با فیشینگ استفاده کرد. رمز پویا یا رمز یکبار مصرف در مقابل رمز ثابت یا ایستا قرار می­‌گیرد و به معنای رمزی است که فقط یکبار می­توان از آن استفاده کرد و بسته به بانک صادرکننده کارت شما، اعتباری بین 30 ثانیه تا یک دقیقه دارد.

با استفاده از رمز پویا می­توان از کلاهبرداری فیشر­ها جلوگیری کرد. نکته بسیار مهم پس از دریافت رمز دوم  از بانک، حذف رمز دوم ایستاست؛ زیرا در صورتی که رمز دوم حذف نشود کماکان خطر لو رفتن و متعاقبا فیشینگ را در پی دارد.

چرا مردم اینقد عوضی شدن¿!؟ تو این شرایط افتضاح اقتصادی جای اینکه هوای همو داشته باشن جیب همو خالی م ...

واقعا دلم میسوزه

حتی بعضیا که وظیفشون جذبه عضوه تا برای جذبش پورسانت بگیره هیچ پولی بهشون نمیدن

فقط این زنجیره ادامه پیدا میکنه

واقعا دلم میسوزه حتی بعضیا که وظیفشون جذبه عضوه تا برای جذبش پورسانت بگیره هیچ پولی بهشون نمیدن فق ...

اتفاقا من دیروز به یکیشون پی ام دادم میگفت میتونی حضوری بیای و چک بدی برای اطمینان

گفتم چشششششم اومدم😂

هرکی به فکر جیب خودشه این وسط دوتا ساده ام گول این عوضیا رو میخورن

اتفاقا من دیروز به یکیشون پی ام دادم میگفت میتونی حضوری بیای و چک بدی برای اطمینان گفتم چشششششم اوم ...

اره بنده خداها

میگفتی درو باز کن اومدم  

من تلفظ صحیحشو گفتم

بله بیشتر فتیش میگن

در معنای لغوی به معنای طلسمه

ولی به انحرافات جنسی میگن

عزیزم اون تاپیک تعطیل شد گفتم اینجا پاسخ بدم

@malake_shans  

من تلفظ صحیحشو گفتم بله بیشتر فتیش میگن در معنای لغوی به معنای طلسمه ولی به انحرافات جنسی میگن ع ...

عجب

هموووون پس بيخود نبود حس بدى داشتم به اين كلمه 😊

ممنونم🙏🌻

✨ Fear the one who does not fear God✨
عجب هموووون پس بيخود نبود حس بدى داشتم به اين كلمه 😊 ممنونم🙏🌻

خواهش میکنم