2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین بگین آزمون تیزهوشان کجا برگزار میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 74 پست
بله درسته ❣ ایشون میگفتن که یکی از اقوام شون دخترش تیزهوشان رفته و وقتی رفته بودن خونه شون هیچ گونه ...

نه عزیزم اصلا ب هیچ وجه نمیرن کتابای سال دیگ😐 جو میدن بعضیا 

فقط باهاشون چندتا کتاب بالاتر از سطح کتاب مختص همون پایه کار میکنن ک در اصل بیشتر مطالبش مال دبیرستانه 

همین 

بچه هایی ک خیلییییی خوندن تو این ازمون قبول میشن یا بچه هایی ک باهوشن 

خیلیارو میشناسم اصلا هیچی درس نمیخوندن ب طرز عجیییبی قبول شدن

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              
نه عزیزم اصلا ب هیچ وجه نمیرن کتابای سال دیگ😐 جو میدن بعضیا  فقط باهاشون چندتا کتاب بالاتر از ...

چی بگم والا 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته ❣ ایشون میگفتن که یکی از اقوام شون دخترش تیزهوشان رفته و وقتی رفته بودن خونه شون هیچ گونه ...

نه اصلا اینطور نیست. تابستون که کلاس ندارن. ولی یه سری کتاب تکمیلی دارن برای درس علوم و ریاضی و فارسی. تدریس کتابها و کتابهای معمولی هم تا اواسط اردیبهشت طول کشید دوهفته هم کلاسای رفع اشکال و حل نمونه سوال داشتن. سطحش از مدارس معمولی بالاتره. ولی اصلا به اون ترسناکی که معلم خواهرتون گفته نیست

خدا رو شکر همه چی عالیه

چ عالی رفتین نمونه ؟

بله اونم ی چیز عجیبی بود اصلا ازم انتظار نداشتن معلما ولی من بدون توجه ب هر موضوعی همون در حد کمم درسمو خوندم و خدا لطف کرد قبول شدم 

اما تیزهوشان چون خودم میدونستم چقدر درس نخوندم اصلا هم از خودم انتظاری نداشتم😂

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              
نه اصلا اینطور نیست. تابستون که کلاس ندارن. ولی یه سری کتاب تکمیلی دارن برای درس علوم و ریاضی و فارس ...

خیلی ممنون از راهنمایی تون 

بله اونم ی چیز عجیبی بود اصلا ازم انتظار نداشتن معلما ولی من بدون توجه ب هر موضوعی همون در حد کمم در ...

عزیزم 😂😂😂😂

اصلا همینطور موندم که چیکار کنم  از یه ور میگم وقتی مامانم نمیزاره بچه بره تیزهوشان مهم نیست آ ...

فعلا پرینت کارتشو بگیر حالا راجب رفتن نرفتن بعدا میشه بحث کرد 

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              
فعلا پرینت کارتشو بگیر حالا راجب رفتن نرفتن بعدا میشه بحث کرد 

خداروشکر ساعت ۷ بیدار شدم فوری رفتیم گرفتیم بعد ساعت ۸ و ۲۶ دقیقه خواهرم رفت تو بالاخره ساعت ۱۱ رفتیم دنبالش اومد 😂😂

خداروشکر ساعت ۷ بیدار شدم فوری رفتیم گرفتیم بعد ساعت ۸ و ۲۶ دقیقه خواهرم رفت تو بالاخره ساعت ۱۱ رفتی ...

خداروشکر ب خیر گذشت😂 

چند ساعت بود؟

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              
خداروشکر ب خیر گذشت😂  چند ساعت بود؟

اره واقعا 😅

میگفت سر ساعت ۹ برگه رو دادن و ۲ تا دفترچه ۱۶ صفحه ای بود که سوالات بسیاررررر سخت بود و می‌گفت دیگه دوست ندارم برم تیزهوشان 😂😂😂

برای  ۲ تا دفترچه از ساعت ۹ تا ۱۰ و نیم 

اصلا همینطور موندم که چیکار کنم  از یه ور میگم وقتی مامانم نمیزاره بچه بره تیزهوشان مهم نیست آ ...

امروز  ازمون  رو دادن  خاهرتون؟؟؟چطور بود؟؟؟منم  توتیزهوشان  خوندم‌

فقط حیدر امیرالمومنین است
امروز  ازمون  رو دادن  خاهرتون؟؟؟چطور بود؟؟؟منم  توتیزهوشان  خوندم‌

بله داد 

گفت که خیلیییییییییییییی خیلیییییییییییییی سخت بود و گفت من از بین ۱۲۰ سوال فقط حداکثر ۱۰ تاش رو از ذهن خودم جواب دادم ، بقیه و حدسی زدم چون اصلا بلد نبودم و تو کتابمون یاد نگرفته بودیم 

بله داد  گفت که خیلیییییییییییییی خیلیییییییییییییی سخت بود و گفت من از بین ۱۲۰ سوال فقط حداکث ...

سوال های تیزهوشان ششم به هفتم که اصلا از کتاب درسی  نیست .

همش تست هوشه و استعداد تحلیلی