2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین بگین آزمون تیزهوشان کجا برگزار میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 74 پست
بله الان رفتم دیدم نوشته روش  حالا چطوری پرينت بگیریم فردا 😫😫😫

صبح ساعت پنج و شش باید زنگ بزنید ی نفر بیاد یراتون اینو چاپ کنه 

چه بد نزارید استرسش به خواهرت وارد شه

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودتون کاراشو بکنید خودشو بزارید بخوابه  بهش بگید درست شد فهمیدیم کجا باید بری خواب امشب ...

بله خیلی وقته خوابیده 

عادت کرده ۲ ، ۳ بخوابه امشب به زور کردمیش تو رخت خواب 😂😂😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اخه نوشته پرینت بگيريد و ورود گوشی همراه ممنوعه 

گوشی رو جلو در نشون بدین که راهش بدن حداقل بعد صحبت کنید که وسط جلسه کارت رو بهش برسونید بعضی از مدرسه ها دستگاه پرینت دارن اگر اجازه ی استفاده بدن 

عالیه من خیلی راضیم

اخه معلم خواهرم میگفت که انقدر سطح اموزششون بالاست که اگر واقعا تیزهوش نباشی کم میاری 

میگفت من توی ۲۷ سال سابقه فقط یک دانش آموز تیزهوش دیدم 

صبح ساعت پنج و شش باید زنگ بزنید ی نفر بیاد یراتون اینو چاپ کنه  چه بد نزارید استرسش به خواهرت ...

اخه کجا چاپ کنه 😩😩😩

خواهرم که خوابیده همه چیز رو سپرده مثل همیشه به من بیچاره 😂😒

اخه معلم خواهرم میگفت که انقدر سطح اموزششون بالاست که اگر واقعا تیزهوش نباشی کم میاری  میگفت م ...

سطح اموزش واقعا بالاست ولی کسی هم کهذقبول میشه قطعا هوش و ای کیو بالا داشته

خدا رو شکر همه چی عالیه

گوشی رو جلو در نشون بدین که راهش بدن حداقل بعد صحبت کنید که وسط جلسه کارت رو بهش برسونید بعضی از مدر ...

نمیدونم چیکار کنم گیجم اصلا 😰😰

بله خیلی وقته خوابیده  عادت کرده ۲ ، ۳ بخوابه امشب به زور کردمیش تو رخت خواب 😂😂😂

خب خداروشکر 

منم این دورانو داشتم من تیزهوشان قبول نشدم نمونه قبول شدم 

اصلا برا تیزهوشان تلاش نکردم همون سالم ازمون ما بیشتر هوش شد و ب شدت سخت در حد المپیاد و ازون سال به بعد سخت موند!

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              
سطح اموزش واقعا بالاست ولی کسی هم کهذقبول میشه قطعا هوش و ای کیو بالا داشته

بله درسته ❣

ایشون میگفتن که یکی از اقوام شون دخترش تیزهوشان رفته و وقتی رفته بودن خونه شون هیچ گونه آداب اجتماعی بلد نبوده و میگفت اونجا بهت یاد میدن که زندگی یعنی فقط درس 

و میگفتن که از تابستان کلاس ها شروع میشه تا اوايل زمستان کتاب های اون سال رو تموم میکنن و میزن کاب سال های بعد رو میخونن 

این واقعیت داره ؟

خب خداروشکر  منم این دورانو داشتم من تیزهوشان قبول نشدم نمونه قبول شدم  اصلا برا تیزهوشا ...

چ عالی رفتین نمونه ؟

بله درسته ❣ ایشون میگفتن که یکی از اقوام شون دخترش تیزهوشان رفته و وقتی رفته بودن خونه شون هیچ گونه ...

نه بابا من تیزهوشان بودم الان هم یکی از رشته های تاپ تجربی هستم این حرف ها کاملا چرته سطح آموزش بالاست اما این حرفایی که دیوونه میشه و اینا چرته محض هست زمان ما هم میگفتن .

نه این کار ریسک داره یهو راش نمیدن اگ ازین بد قلقا باشن 

اصلا همینطور موندم که چیکار کنم 

از یه ور میگم وقتی مامانم نمیزاره بچه بره تیزهوشان مهم نیست آزمون بده یا نه از یه ور میگم بنده خدا این سال رو به امید قبولی تو آزمون با عشق درس خوند

نه بابا من تیزهوشان بودم الان هم یکی از رشته های تاپ تجربی هستم این حرف ها کاملا چرته سطح آموزش بالا ...

چی بگم والا 

حرف های معلمش مامانم رو تحت تاثیر قرار داده و میگه بره آزمون بده ولی نمیزارم بره اونجا درس بخونه دخترم دیوونه شه 😂😂😂