2777
2789
عنوان

لباس بارداریایی که برا خودم دوختم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 68 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم اره واقعا خیلی خیلی خوبه برام بینهایت بدرد میخوره برو اموزش ببین اگه علاقه داری

دوسدارم اما هیچی سر درنمیارم

یعنی یه دوخت ساده رو کج و کوله میرم

اما خیلی دوسدارم یاد بگیرم🥺

شما کجا آموزش دیدی؟

دوسدارم اما هیچی سر درنمیارم یعنی یه دوخت ساده رو کج و کوله میرم اما خیلی دوسدارم یاد بگیرم🥺 شما ...

منم اول اینجور بودم من رشته درسیم طراحی لباس بود..بعدشم دیگه رفتم تو مزونا کار کردم قبل اینکه بچه هم بیارم کار میکردم

جاوید عشق مامان
مرسی عزیزم اسم بچتونو گذاشتین جاوید شماهم

نه کیان گذاشتم ولی جاوید هم دوس دارم خیلی قشنگه آفرین به انتخابتون.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مرسی عزیزم اسم بچتونو گذاشتین جاوید شماهم

کلا معلومه خوش سلیقه ای خوش تیپ خوش لباس خوش هیکل...انتخاب اسمتم که عالی.انشالله به سلامتی فارغ شین.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
کاش بتونم جای خوب پیداکنم تا خوب یاد بگیرم🥺

اگه علاقه و حوصله داشته باشی زود راه میوفتی اموزشگاها چیز زیادی یاد نمیدن بعترین کار اینه بری پیش ادم کار بلدی یا مزون خوبی یاد بگیری در ازاشم کار کنی

جاوید عشق مامان