2777
2789
عنوان

چمه😭😭

138 بازدید | 12 پست

بچه ها تو اقدامم دو روز قبل تخمک گذاری اقدام داشتم روز تخمک گذاریم داشتم..دوره ام۲۸روزه اس ۸روز دیگ باید پریود شم بعد دو سه روزه حاب و هوای پریودی دارم یکم کمرم مث روزا پریود درد میگیره زیر دلم درد خفیف بعد شام یا ناهارم نمیدونم چرا یذره حالت تهوع میگیرم اصلا نمیخام خودم و امیدوار کنم😔😔

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا هرچه زودتر نی نی دار بشی عزیزم سعی کن بهش فک نکنی فقط تو همون تایما اقدام کنو به خدا توکل کن

ممنون عزیزم انشاءالله

منم اوایل که اقدام میکردم هر ماه همین علائم و داشتم☹️ فک کنم بخاطر این بود که تلقین میکردم  و ...

انشاءالله این ماه دوتامون نینی داشته باشیم 

میترسم اخه زودم هست تاحالا چنبار زدم منفی بوده بخدا دیگ دلش و ندارم

برای مامان شدنت صلوات فرستادم😊😊😊

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

من که این ماهم از دست دادم، چند روز پیش پری شدم😞 ولی تو ان شاء الله این ماه پری نمیشی

انشاءالله 

انشاءالله ماه بعد تاپیک بارداریت و بزنی بحق فاطمه زهرا