2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6643373/کسی-هست-خودش-یا-اطرافیانش-آزمون-استخدامی-آموزش-و-پرورش-قبول-شده-باشه

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
منم میخوام تازه شروع کنم از کارای دره پیت.رشتم کامپیوتره

چی کار کردی بالاخره خوندی؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
نه بابا با این دردسرهایی که من دارم فکرم مشغوله بچه دار نمیشم شوهرم و خانوادش مدام تکرار میکنن چرا ب ...

ای بابا به اونا چه 

تو مثل من نباش که از حرف اونا پیر شدم، جوری بزن دهنشون تا دیگه جرات نکنن

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
نمیشه من و شما اینجوری تربیت نشدیم نمیتونیم

ببین من توی این چند سال خیلی فکر کردم که چه طور شد روی اونا اینقدر تو روی من باز شد؟!

به این نتیجه رسیدم که من به علت وابستگی و تنهایی همش کوتاه می اومدم تا اونا منو طرد نکنن و در نهایت هم همین کارو کردند.

ولی افرادی که با سیاست جواب می دن نمی ذارن کسی اذیتشون کنه ، من و شما هم باید کم کم یاد بگیریم، نمی گم خودم موفق شدم ولی مدت هاست دارم سعی می‌کنم بتونم حرفمو بزنم و باج ندم به کسی.

ببین من توی این چند سال خیلی فکر کردم که چه طور شد روی اونا اینقدر تو روی من باز شد؟! به این نتیجه ...

نه من فقط روی بچه اذیت شدم چون با شوهرمم اختلاف داشتم و مدتی کارم با داروخانه و درمانگاه بود داروهارو می‌شناختم می‌گفتن خودت بچه رو سقط کردی