2777
2789

خانما من تا حالا مژه مصنوعی خودم نذاشتم فردا قراره برم جایی دوست دارم مژه تکی بذارم ازونجایی که تجربه ندارم به نظرتون میتونم خودم بذارم؟ خوب میشه یا نه؟ گذاشتنش آسونه یا سخت

ببخشید فک نکنم!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسونه اسونه خودت میتونی بزاری انقدم قشنگ میشه که

چجوریه؟چه مارکی خوبه؟

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
جدا پس بیخیالش شم

خیلی سخته

انقد باید کار کنی تا بتونی بذاری

آرایشگرام ک میچسبونن تا چسبش میره تو چشم یا وسط مهمونی کنده میشه گوشه اش😑 اصن ی وضعی

چ برسه ب دونه ای

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
شما تاحالا امتحان کردید خوب میشه؟ 

من هنوز امتحان نکردم خودم. از ترس نذاشتم😐

چجوریه؟چه مارکی خوبه؟

مارکش رو تابحال دقت نکردم ولی من‌میخرم گرون نیس..ولی با یچیزی مث پشت موچین پلک بالاتو بسمت داخل فشار میدی تا ریشه مژهای خودت رو بتونی ببینی بعد ریشه مژه تکی هارو چسب میزنی و با ی موچین دیگه دقیقا مطابق با قوس مژهات میچسبونی نزدیک ریشه مژه طبیعی خودت همینجور از اول تااخر پلکت

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
چون تا حالا امتحان نکردم یه کم دو دلم مژه تکی بهتره یا یکسره

مژه تکی زیباییش بیشتره  بنظرم باز بسته ب نظر خودت عزیزم

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
مارکش رو تابحال دقت نکردم ولی من‌میخرم گرون نیس..ولی با یچیزی مث پشت موچین پلک بالاتو بسمت داخل فشار ...

مرسی گلم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود