دعانویس ک نزفتم میترسم ازشون ، چن نفر ابجد کبیر و اینا میگرفتن منم گفتم برام بگیرن گفتن ستارتون جفت نیست و چن تا چیز دیگه رو هم بررسی کردن بازم گفتن بدرد هم نمیخورین خیلی دل زده شدم ولی خیلیم دوس دارم باهم خوشبخت باشیم
Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خنده داره بخاطر ستاره نگرانید شما اول به خدارجوع کن
سپردم ب خودش از همون اول ، بهش گفتم خدایا اگه قراره کنار هم خوشبخت نشیم ازت میخام هیچ وقت دیگه نیاد خاستگاریم و اسمشو نشنوم چون نمیخام تویه زندگی هم من زجر بکشم هم اون اذیت شه .
شماهم برام دعا کنین گلم
Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰