2777
2789
عنوان

حس ششمی جان بیا عزیزم😍😍😍😍😍🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 56 پست
شناسنامش چیه عزیزم ???اشتباه حساب کرده دعانويسه

شناسنامه اش ک نمیدونم 

دعانویس ک نزفتم میترسم ازشون ، چن نفر ابجد کبیر و اینا میگرفتن منم گفتم برام بگیرن گفتن ستارتون جفت نیست و چن تا چیز دیگه رو هم بررسی کردن بازم گفتن بدرد هم نمیخورین خیلی دل زده شدم ولی خیلیم دوس دارم باهم خوشبخت باشیم

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰
شناسنامه اش ک نمیدونم  دعانویس ک نزفتم میترسم ازشون ، چن نفر ابجد کبیر و اینا میگرفتن منم گفتم ...

نه من قشنگ فهمیدم دعانويسه سواد نداشته حالا ميگين اصلا دعانویس نبوده اسم مادر صالح حوا بگیرید 

به خودم قول میدم برای هر چیزی یک بار غصه بخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من قشنگ فهمیدم دعانويسه سواد نداشته حالا ميگين اصلا دعانویس نبوده اسم مادر صالح حوا بگیرید 

الان زدم تو نت انلاین ، بازم نوشت که ستاره جفت نیست .

اینا واقعیت داره؟؟؟من خیلی نگرانم ، اخه در ظاهر ک چن ساله پسر داییمه هیشکی ازش بدی ندیده

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰
خيليا جفت نیست ولی خوشبختن

خیلی میترسم ، بالاخره ازدواج مهم ترین تصمیم هرکی برای زندگیشه .

نمیدونم چیکار کنم 😔

خنده داره بخاطر ستاره نگرانید شما اول به خدارجوع کن

سپردم ب خودش از همون اول ، بهش گفتم خدایا اگه قراره کنار هم خوشبخت نشیم ازت میخام هیچ وقت دیگه نیاد خاستگاریم و اسمشو نشنوم چون نمیخام تویه زندگی هم من زجر بکشم هم اون اذیت شه .

شماهم برام دعا کنین گلم

نه انشالله خوشبخت میشی دلم روشنه

مرسی گلم

دختر انشالله نیمه دوم سال

عزیزم کی برمیگرده؟ خودش مشکل خانوادگی داشت در جواب سوالت ک گفتی گیر دادم و دعوا اینا 

چکم میکنه؟ دلتنگ شده؟ میشه همه رو جواب بدی عزیزم

میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔