2777
2789
عنوان

حس ششمی جان بیا عزیزم😍😍😍😍😍🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 56 پست
سلام عجله نکنید صبر کنید.تقویت کنید خودتون

عزیزم میشه سوال منم جواب بدی کی برمیگرده؟ چند مدت دیگ؟ دلتنگم شده؟ چکم میکنه؟ وفاداره بهم؟ 

میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔
خوش به حالت میبینیش💔 

خب عزیزم چرا کات کردین قشنگم؟

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم چرا کات کردین قشنگم؟

چون دوریم پسره خیلی مشکل خانوادگی داره هر دوتا مون بدبختیم😔 نمی‌دونم ولی من خیلی دلتنگممممممم 

میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔
چون دوریم پسره خیلی مشکل خانوادگی داره هر دوتا مون بدبختیم😔 نمی‌دونم ولی من خیلی دلتنگممممممم 

اها مجازی اشنا شدین گلم؟؟خودش دوستون داره؟؟؟از حسش کاملا مطمئنی؟

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰
میشه بی زحمت بهم بگین اینکه میگن ستاره منو صالح جفت نیست درسته ؟؟؟؟تو زندگی ب مشکل میخوریم ؟؟؟حستون ...

@دخترتنها68  

میشه بگید بهم گلم

سلام عزیزم نه به مشکل برنميخورين اسم مامان صالح واقعيش این نيست

پسر داییمه گلمه ، همیشه مامانشو زهرا صدا میزنیم 

ینی اسمش ی چیز دیگس؟؟