2777
2789
عنوان

با شوهرم حرف زدم ، ببینین راست میگه؟ چیکار کنم ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 4727 بازدید | 202 پست
دیوونه ای برگردی؟ این معلومه بخاطر مهریه میخاد یکاری کنه طلاق نگیری چون به ضررش میشه بعدم مگه مشک ...

😔😔😔

منه بدبخت اینقد ساده ام میگم معجزه شده از این رو به اون رو شده...هی میگم یادته فلان موقع فلان حرفو زدی یا فلان کارو کردی میگه عوض شدم .میگم فقط دوست داشتن برا زندگی کافی نیست تفاهم نداریم میگه عوض شدم ...آخرم گفت مهریتو بزار اجرا میدم ولی عمرا طلاق نمیدم 😔

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
😔😔😔 منه بدبخت اینقد ساده ام میگم معجزه شده از این رو به اون رو شده...هی میگم یادته فلان موقع فلا ...

خب مهریتو بگیر بعد برگرد

اگه ادم شده بود که هیچی نشده بود حداقل یه سرمایه ای داری برا خودت زندگی تشکیل بدی

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تاپیکت رو خوندم  طلاق بگیر برو  اگر بچه نداری از مهریت هم بگذر  خودت برو کار کن زن ...

خداروشکر بچه ندارم .همش برا بعد طلاق برنامه میچینم که کار کنم شاید درس بخونم و طوری زندگی کنم که دلم میخواد اما تا زنگ میزنه افکارم به هم می‌ریزه ... نیم ساعت فقط قسم میخورد که معتاد نیس همش میگه بریم هر موقع و هرجا که گفتی آزمایش بدیم...بخدا از این همه سردرگمی دارم دیوونه میشم 😔

تا‌پیکای قبلو خوندم حماقت محضه ادامه ی زندگی باهاش داره از احساست استفاده میکنه برگردی اینی ک گفتی ب ...

اره واقعا آدم فوقش بتونه یکی دوتا اخلاقشو تغییر بده اونم به سختی ... ما خیلی مشکل داشتیم .. به نظرت چه شرایطی بزارم منظورت حق طلاقه ؟

بهیچ عنوان بر نگرد.. باتوجه به تاپیکهای قبلیت اصلا جا برای تردید نذاشته ... اصلا گول نخور 

اینقد قسم خورد که کلا عوض شده داشت باورم میشد 😔

عزیزم بااون حجم از مشکلاتی که ازش گفتی مگه چقدر میخواد عوض بشه.ما یه اخلاقه کوچیکمونو به سختی میتونیم ترک کنیم‌اونوقت این آدم تروری میخواد همه رو یه جا ترک کنه؟ خواهشا پای یه بچه رو باز نکن به اینهمه مشکل

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 
اره واقعا آدم فوقش بتونه یکی دوتا اخلاقشو تغییر بده اونم به سختی ... ما خیلی مشکل داشتیم .. به نظرت ...

حق طلاق یه دونشه 

حتما باید برین مشاوره باید یه چیزی بنامت کنه تا بعدا راحت نخاد طلاق بده باید تعهد بده سمت هیچکدوم از کثافت کاریاش نمیره ازمایش اعتیاد بده و هزار تا چیز دبگه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
این مرد هرگز عوض نمیشه ... حالا تو برگرد دوسال دیگه بگو کاش برنمیگشتم... مشروب و شیشه و کفترباز بیکا ...

هعی از من بدبخت تر نیس بخدا .همش تو دلم میگم کاش راست باشه حرفاش .ولی با عقلم جور درنمیاد.. دست بزن که نه ولی شیشه هم شک داشتم که داره انکار میکنه .کفتراش هم هستن هنوز 😔

این مرد هرگز عوض نمیشه ... حالا تو برگرد دوسال دیگه بگو کاش برنمیگشتم... مشروب و شیشه و کفترباز بیکا ...

تو موقعیتی هستم که اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم .از یه طرف میگم نکنه برگردم بعد چند سال با شرایط خیلی بدتر جدا شم از این طرف میگم نکنه واقعا عوض شده .نکنه بعد طلاق فکرم بمونه پیشش😔

حق طلاق حق نصنیف اموال حق کار تمام حق و حقوقتو براش شرط کن🧛🏻‍♀️

مرسی گلم.تصنیف اموال یعنی چی ؟

تا میگم شرط بزارم برا برگشتن میگه کسی تا حالا با چن تا شرط و کاغذ امضا کردن آدم نشده .تو بیا خودت با چشمات ببین عوض شدم 😟

والا با من این مرد اصلا یه روزم زندگی نمی کردم .اما اگه مجبور باشم حق طلاق و چیزی هم به نامم بزنه شا ...

تنها اجبارم احساساتمه... اینا رو بهش میگم ببینم قبول می‌کنه البته خونه رو زده به نام باباش . خانواده و فامیلای ما سرشناس هستن حالا که فهمیدن همه چیزو مطمئنم دیگه تو روش نگاه هم نمیکنن 😔

مرسی گلم.تصنیف اموال یعنی چی ؟ تا میگم شرط بزارم برا برگشتن میگه کسی تا حالا با چن تا شرط و کاغذ ام ...

پس واقعا داره گولت میزنه. بخدا باور نکن حرفاشو 

تصنیف اموال یعنی نصف اموالش مال تو🧛🏻‍♀️

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 
تو موقعیتی هستم که اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم .از یه طرف میگم نکنه برگردم بعد چند سال با شرایط خیلی بد ...

ببین میخای مطمئن بشی خب برگرد. این ادم عوض نشده صد درصد... زود خودشو نشون میده... فقط قبل رفتن تست اعتیاد بگیر...اگه اوکی بود برگرد اگه نبود و نداد تست نرو

داره دروغ میگه مثل روز روشنه  اگر بچه نداری فقط به طلاق فکر کن

نه ندارم میگه عمرا طلاق نمیدم منم که تا آخر عمرم نمیتونم اینطوری بلاتکلیف بمونم