2777
2789
عنوان

با شوهرم حرف زدم ، ببینین راست میگه؟ چیکار کنم ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 4727 بازدید | 202 پست
متاسفانه آشناست بابای منم خیلی رودربایسی داره نمیزاره جدی برخورد کنیم .. با اینکه از چندین وکیل پرسی ...

این چیزی نیست که آدم به رو بمونه ،بازم خود دانی.

انشاالله هر چی خیر همون بشه 

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

این چیزی نیست که آدم به رو بمونه ،بازم خود دانی. انشاالله هر چی خیر همون بشه 

می‌دونی وکیل حتی کپی قرارداد رو بهم نداده ببینم چی توش نوشته چندبار ازش خواستم نداد.ایندفعه برم باید باهاش صحبت میکنم . ایندفعه برم پیشش باز ازش میخوام نده شاید شکایتش کنم 😔

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تورو خدا ازین مرد طلاق بگیر تورو خدا اگه واقعا تو و همیشه از خونه میندازع بیرون و معتاده و فحش میده ...

آره عزیزم خانوادم پشتم هستن .بخدا شده ساعت 1شب بیرونم کرده اما حالا میگه کلا عوض شدم میشم همینی که تو میخوای ولی حاضر نیست حق طلاق بده😕

آره عزیزم خانوادم پشتم هستن .بخدا شده ساعت 1شب بیرونم کرده اما حالا میگه کلا عوض شدم میشم همینی که ت ...

باور نکن حرفشو زندگیتو خراب نکن ما فقط یکبار به این دنیا قشنگ میاییم چرا بخاطر یه ادم بی شخصیت عمرتو باید برباد کنی من فدات بشم خداکنه بهترین زندگی با کلی خوشبختی و سلامتی داشته باشی گلم انق که غم دیدی خدا کنه از فردا به بعد زندگیت پر از خوشی باشه خنده هات از تهه دل و گریه هات ازسرشوق باشه خواهرعزیزم

باور نکن حرفشو زندگیتو خراب نکن ما فقط یکبار به این دنیا قشنگ میاییم چرا بخاطر یه ادم بی شخصیت عمرتو ...

ممنون عزیزدلم بابت حرفا و دعای قشنگت 😘😘بخدا اینقد سختمه یه تصمیم قاطع بگیرم.تا تصمیمم جدی میشه از اونور شوهرم میاد التماس باز اعصابم خورد میشه..