2777
2789
عنوان

با شوهرم حرف زدم ، ببینین راست میگه؟ چیکار کنم ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 4727 بازدید | 202 پست
نزدیک ۶ ماهه خونه بابامم دیگه می‌خوام تکلیفم روشن شه😔

بر نگرد زندگیتو از نو شروع کن❤️🧛🏻‍♀️

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره عزیزم .. الان که زنگ زده بود گفت میرم کارگری ساختمون 😟

جان من برنگرد

من خیلی دارم حرص میخورم

به خاطر کارایی که کرده پدرشو در بیار🧛🏻‍♀️

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 
کار میخاد چه کنه... خرج یه ادم معتاد و بده؟؟

راس میگی درسته برنگرده بهتره🧛🏻‍♀️

برنگرد..فقط همین برو پی زندگیت و موفقیتت 

چندسالته؟

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
عزیزم منتظر معجزه نباش اون ادم همین مرد قبلیه خانواده اش هم همونا هستن تازه الان ته دلش ازت شاکی ...

مشکل من احساسی بودنمه اونم دست گذاشته رو نقطه ضعفم .قربونت صدقه ک رفت دلم تنگ شد . در حالی ک تو چن سالی که باهمیم از این حرفا نزده بود. نمیدونم واقعا پشیمونه یا داره گولم میزنه.یا اصلا گیرم که پشیمونه میگم نکنه بخاطر این همه مدت دوری یه کم دلش تنگ شده برگردم باز بعد یه ماه برنگرده به حالت سابق

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 

چند سالته بچه داری وضعیت خونوادت چطوره🧛🏻‍♀️

بعدش شغلم ک نداره ، جوونیتو پای ادمی بذار ک ارزششو داشته باشه،یه برگه بردار نکات خوب و بد رفتارشو بنویس بهش امتیاز بده،بعد ببین باهمه بدی هاش بتزم میخوای باهاش باشی،اگه میخواستی برگرد خونه اش

مشکل من احساسی بودنمه اونم دست گذاشته رو نقطه ضعفم .قربونت صدقه ک رفت دلم تنگ شد . در حالی ک تو چن س ...

نه خر نشیا برنگرد. به خدا داره گولت میزنه برگردی بد تر از گذشتع میشه🧛🏻‍♀️

هیچ مرد یا زنی عوض نمیشه، فقط آدما باید یاد بگیرند احترام بگذارند و توی زندگی مشترک گذشت داشته باشند

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام