2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر قشنگ گفتی❤

والا ادم ی بار تلاش کنه ی عمر راحته

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

وااااای قلبمممم چ خوب گفتی کاش احیممممم بودیی

قربون تو منم مثل اجیت کمکی خواستی در خدمتتم گلم فقط یادت باشه با این تلاشت میتونی موفق موفق بشی‌و سربلند ی عمر راحت یا تلاش نکنی همش غبطه بخوری ک اینجا اینطور نکردم این شد

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دارم ولیخواهر نمدونم چرانمتونم بخونم

شروع کنی میتونی 

صبح زود پاشو شروع کم به خوندن 

هدفتو بنویس بزار جلوی چشمت

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇
اولین قدم اینه که کاربری نی نی سايتت رو بترکونی، بعدش اگر بازی یا گروهی تو گوشیت داری پاک کنی و دیگه ...

نمیام زیاد سایت ولی الکی تو گوشی میچرخم 

مغرور تر ازشیطان مهربانترازانسان  
قربون تو منم مثل اجیت کمکی خواستی در خدمتتم گلم فقط یادت باشه با این تلاشت میتونی موفق موفق بشی‌و سر ...

نشیییییی عزیزم چقدررررررر شماااااخووووبی خیلی خوشحالم از اشناهی باهات عزیزممممممم اره عزیزم حق با شماس باید بشینم سفت و سخت بخونم

مغرور تر ازشیطان مهربانترازانسان  
 نشیییییی عزیزم چقدررررررر شماااااخووووبی خیلی خوشحالم از اشناهی باهات عزیزممممممم اره عزیزم حق ...

انشالله که موفقققق میشی به امید خداااااااا

چشممم عزیزم خیلی ممنونم از راهنماییت همین کاروباید کنم

خواهش میکنم گلم ❤

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇