2777
2789

سلام دوستان ده روز تاخیر دارم هیییچچ علائمی ندارم قبلا ک میخاستم پریود شم حداقل سینه درد و کمر درد و اینا داشتم ولی الان هیچ خبری نیس 

فقط از لواشک قبلا خوشم نمیومد الان همش لواشک میخورم اینم بگم من پنج روز بعد از تاخیر بی بی زدم منفی شد و دیگ نزدم و از هم ندادم بنظرتون منتظر باشم دوهفتم تموم شه بعد برم ازمایش 

اینم بگم قرص استفاده کنم و چند ماهه مرتب شده پریودیام بجز ماه پیش ک سی روزه شد پریودیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم من همیشه روزه هامو تو ماه رمضون میگیرم

اینم بگم تو دوماه حدود هشت کیلو کم کردم رژیم گرفتم ولی الان ورزش میکنم برخلاف روزای قبل زیر دلم درد میگیره

ماه بعد ماه رمضون سیکل تغییر میکنه خیلی نگران نباشید  عباداتتون قبول باشه

اهان ممنونم گلم 

تا چند روز پریود نشم طبیعیه تو اقدامم حدودا نه ماه اقدام میکنم دوست دارم حامله باشم بازم هرچی خدا بخاد

اهان ممنونم گلم  تا چند روز پریود نشم طبیعیه تو اقدامم حدودا نه ماه اقدام میکنم دوست دارم حامل ...

ان شاء الله هر چی خیره براتون پیش میاد 

خودم بعد ماه رمضان سیکلم تغییر میکنه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی