2777
2789
عنوان

پیش دبستانی مجازی

650 بازدید | 46 پست

امسال دخترم باید پیش 2بره. رفتم ی مدرسه دولتی نزدیک خونمون میگفت یک و دویست یا سیصد. بسته به بخشنامه ایی که بیاد براشون. حالا نمیدونم چیکار کنم؟

بنظرتون امسال کلاس های تحصیلی حضوری میشه؟ امکانش هست یا نه؟

بفرستمش؟ اگه مجازی باشه همه ی کاراش با خودم باید باشه چه فایده داره رفتنش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چه عجله ای داری برای ثبت نام؟؟ پیش دبستان چون پولیه هروقت ببری اسمش رو مینویسن پس بزار نزدیکای مهر که ببینیم اوضاع چطوری میشه پسرم من باید بره پیش اما من نه جایی رو درنظر دارم نه احساسی و هیچچچچچ

این نیز بگذرد

سلام امسال که مجازی بود پسر خواهرمن بردن اداره اموزش پرورش ثبت نام کرد از طریق یه برنامه ای مثل برنامه شاد بودروز اخر تمام کارهایی که طی اون مدت مربیشون خواسته بودن رو بردن اداره تحویل دادن و مدرک پیش دبستانی گرفتن دختر خودم متولد ۹۵ هست ولی نیمه دومیه نمیدونم با توجه به اینکه پیش دبستانی ۱ و۲ شده امسال هم اجبار هست پیش بره یا نه 🤔🤔🤔🤔🤔

سلام امسال که مجازی بود پسر خواهرمن بردن اداره اموزش پرورش ثبت نام کرد از طریق یه برنامه ای مثل برنا ...

دختر منم متولد 95نیمه اول

پیش یک که اجباری نیست فک نکنم.

پسرخواهر تون چقدر هزینه کلاسش شد؟ اطلاعی دارید

دختر منم متولد 95نیمه اول پیش یک که اجباری نیست فک نکنم. پسرخواهر تون چقدر هزینه کلاسش شد؟ اطلاعی ...

پول نداد تا اونجایی که میدونم فقط رفتن اداره ی منطقه ی خودشون ثبت نامش کردن اون برنامه رو نصب کردن روزی یک ساعت و نیم انلاین کلاس داشتن