2777
2789
عنوان

پیش دبستانی مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۱و ۲ نمیدونم چیه ولی پسر شما هم امسال باید بره پیش سال بعد کلاس اول مثل دختر من

اره کلاس اولش رو میدونم سال بعده از بقیه ش بیخبرم   

من خودم به سدت درسخون بودم و رتبه ۷۰۰ کنکور ولی برای پسرم هیچ استرس و برنامه ی درس خوندنی ندارم تا الان فقط بهش یاد دادم لذت ببره خوش بگذرونه  اما در سالهای اینده هدفمند بودن رو هم بهش یاد میدم که با توجه به علاقه ش یه هدف رو انتخاب و دنبال کنه و‌تمام 

این نیز بگذرد
پس خودمون کار کنیم؟ دختر من خیلی شیطونه. اصلا نمیشینه ی چیزی یاد بگیره

خب صبر کنید ببینید اوضاع چطوره . مجازی هم خوبه ولی خب بچه ها با بچه های دیگه نیستن . تو تلگرام گروه خاله لیلا رو سرچ کنید جواب میدن

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
ی سوال برام مطرح شد الان خیلی مهد ها باز هستن. نمیشه همون مهد ها که پیش دبستانی دارن ثبت نام شون کن ...

فکر منم میشه وبت نام کنی اما به هرحال دوره پیش  به صورت رسمی از اول مهر شروع میشه و‌ اگر ستاد دستور تعطیلی بده بازم مجازی میشه 

این نیز بگذرد
سلام خواهش میکنم بیاین تاپیک ختم یاعلی کمکم کنید

دوست دارم حالم خوب نیست . کاش یه درمانی برای بواسیر بود ... خستم 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
سلام خواهش میکنم بیاین تاپیک ختم یاعلی کمکم کنید

دعا کن زودتر بمیرم ازش راحت شم