2777
2789
عنوان

وزن جنین 37 هفته

3923 بازدید | 16 پست

سلاااام بچه ها خوبید؟ من چند روز پیش رفتم سونو گفت وزن بچه توی 37 هفته و خورده ای 2660 و من به شدتتتت غذا میخورم و بستنی و هرچی که برای وزن جنین خوبه خودم 20کیلو اضافه کردم اخه چرا انقد کم؟ شماها تروخدا از تجربه هاتون بگید من یذره اروم شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا بستنی به بجه وزن نمیده دوما منم 36 کیلو تو بارداریم چاق شدم ولی وزن بچه موقع دنیا اومدن هنش 2800 بود اصلا مهم نیست مهم اینه بچه سالمه بعد دنیا اومدنشم چقدر خوب داره وزن میگیره 

هنوز دو سه هفته دیگه جا داری و جنین وزن بیشتری میگیره ولی نگران نباش وزنش کم نیست پسرم با دو و نهصد بدنیا اومد الان ماشالا تپلیه دخترم هم با دو و سیصد و خیلی زود وزن گرفت بدون هیچ مشکلی

خوشبحالت پس من این همه مغزو گوشت و هرچی بگید خوردم چیشدددد دقیقا

همه به خودت رسید دگ.ولی نگران نباش عزیزم.جنین به همون اندازه که نیاز داشته باشه ازت میگیره.وزن بچتم تقریبا نرماله

من به دستای خدا خیره شدم💜معجزه کرد💜
هنوز دو سه هفته دیگه جا داری و جنین وزن بیشتری میگیره ولی نگران نباش وزنش کم نیست پسرم با دو و نهصد ...

چقدر خوب نمیدونم چرا من از بچه لاغر و نحیف وحشت دارم بهتره منم الکی غصه نخورم