2777
2789
عنوان

سردردکرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 68 پست
من ۷ کیلو کم کردم. نمبتونستم غذا بخورم ارزو میکردم ی قاشق سوپ بخورم تهوع وحشتناک بودو بی استهایی&nbs ...

وای دقیقامثل من من از۴۵شدم ۴۱کیلو 

همش بالامی اوردم الانم پریودم بهم ریخته واسترسی شدم همش هم نگرانم ک چرا سردرد دارم ودلیلش چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوارضشه. ب کمپلکس بخور زینک . ریزش موت هم کم کم شروع میشه من امروز برسم پر مو بود. 

دارم عزیزم همه کوفتیش سرم امده!

خبرمرگش از۴۰روزگذشته اما عوارضش باهامه.ارزوم شده بخوابم راحت منی ک زودخوابم می برد  

پریودبت بخاطر استرست ب هم ریخته. سردردت هم احتمال زیاد مال پریودته

نه سردردم میگرنی شده جلوی سرمه وازخودهفته سوم باهامه بهش عادت کردم درحدی ک قرصم نمی خورم براش😂☝️

ی روز خوبی ی روز بی خواب. بخدا من فک کنم ۴ ساعت نمیخوابم در شبانه روز ساعت چهار تا ۶ صب فقط خوابم می ...

منم اگه گوشی بگیرم دستم خواب نمیرم میزارمش کنارچشمومی بندم خواب میرم 

اما اوایل چندشب بیدار چندبار خواب تیکه تیکه درحد دوساعت ۴ساعت هنوزم مثل قبلم نشدم ک زودخواب میرفتم

ببین من بعد ۲۵ روز فک کردم دوباره گرفتم. عوارضش حالا حالا ها باهاته. من ی حس افسردگی هم داشتم دلم‌می ...

راست میگی منم فکر کردم دوباره گرفتم، خیلی سخته خیلی. الان فقط مشکلم خشکی و گرفتگی بینی و درد در بینی است، گاهی هم همراه مخاط بینیم خون هست، از بس که خشکه توش، خطری نداره؟!