2777
2789
عنوان

سردردکرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 68 پست
اره میخورم دیگه ناچارا. هیچ هم ظهرا نمبخابم ولی شبا تا ۴ پنج صب بیدارم

اره منم ظهراخواب نمیرم گیری افتادیما .

سردردشم ازهفته سوم گرفتم ول نمیکنه میادومیره!!!!اضطراب گرفتم ک چه مشکلی داره توسرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم ظهراخواب نمیرم گیری افتادیما . سردردشم ازهفته سوم گرفتم ول نمیکنه میادومیره!!!!اضطراب گرفتم ...

عادیه منم داشتم ....اصلا بهبودی از هفته سوم ب بعد شروع میشه تا چهل پنجاه روز درگیر عوارضی. من هنورم سرفه دارم

ادم اتفاقا تا دو سه هفته اول خیلی میخوابه. ولی همون سوم چهارم ب بعد بی خواب میشی من ک اینطور بودم. ا ...

منم دقیقامثل توبودم اولش همش خواب بعدش تپش قلب بی خوابی سردردحالاهم ک گم شده من سردرد دارم وخوابم تنظیم نیست ظهرک اصلا شب بایدچشموببندم تابخوابم 

15 روز خیلی شدید بود برام و بدن درد و ضعف و بی حالی و گرفتگی بینی و آبریزش داشتم، 10 روز کم شد بدن دردم، دوباره انگار روز از نو روزی از نو، بدن درد و کمردرد و درد در شونه هام و آبریزش بینی و گرفتگی بینی شروع شد، ولی نه به شدت قبل، الان آبریزش ندارم، کمر درد زیاد ندارم ولی گرفتگی بینیم شدیده

منم دقیقامثل توبودم اولش همش خواب بعدش تپش قلب بی خوابی سردردحالاهم ک گم شده من سردرد دارم وخوابم تن ...

عوارضشه. ب کمپلکس بخور زینک . ریزش موت هم کم کم شروع میشه من امروز برسم پر مو بود. 

15 روز خیلی شدید بود برام و بدن درد و ضعف و بی حالی و گرفتگی بینی و آبریزش داشتم، 10 روز کم شد بدن د ...

ببین من بعد ۲۵ روز فک کردم دوباره گرفتم. عوارضش حالا حالا ها باهاته. من ی حس افسردگی هم داشتم دلم‌میخاس فقط گریه کنم