meehi مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 2006 عنوان چرا نمیشه تاپیک زد همش میگه تاپیک تعطیل شده من ک چیزی نگفتم 128 بازدید | 11 پست مشکل چیه میشه راهنمایی کنید؟؟ من تازه عضو شدم 1400/03/19 | 15:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستا۸۱ عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 10578 چی مینویسی ت اون تامیک موضوعش چیه اونخُداستکِمهرَبونبَخشندست:/ مَنفاصلهخَندیدنمتارددادنمیلَحظَس🌊💯⚖😏 آدماییواسهماعخاصنکِماروبااخلاقبَدمونخاصَن🤙🏾📿🦂 🔞 ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯 کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
meehi مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 2006 چی مینویسی ت اون تامیک موضوعش چیه گفتم کسی دعا نویس تو اصفهان سراغ داره شمارشو بزاره یا آدرس در همین خصوص با عضای فعال نی نی سایت داشتیم بحث میکردیم یهو وسط بحث تایپیکم تعطیل شد
رستا۸۱ عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 10578 گفتم کسی دعا نویس تو اصفهان سراغ داره شمارشو بزاره یا آدرس در همین خصوص با عضای فعال نی نی سایت داشت ... گزارش زدن اونخُداستکِمهرَبونبَخشندست:/ مَنفاصلهخَندیدنمتارددادنمیلَحظَس🌊💯⚖😏 آدماییواسهماعخاصنکِماروبااخلاقبَدمونخاصَن🤙🏾📿🦂 🔞 ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯 کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
رستا۸۱ عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 10578 کی گزارش میزنه؟ کاربرا یا اینک نی نی یار تعطیل میکنه اونخُداستکِمهرَبونبَخشندست:/ مَنفاصلهخَندیدنمتارددادنمیلَحظَس🌊💯⚖😏 آدماییواسهماعخاصنکِماروبااخلاقبَدمونخاصَن🤙🏾📿🦂 🔞 ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯 کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
meehi مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 2006 کاربرا یا اینک نی نی یار تعطیل میکنه کاربرا چرا این کارو کنن اخه داشتیم حرف میزدیم نی نی یار همون صاحب یایت و ادمیناش؟
ruby95 عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 24809 کاربرا چرا این کارو کنن اخه داشتیم حرف میزدیم نی نی یار همون صاحب یایت و ادمیناش؟ موضوع معرفی دعانویس ممنوعه چه کجرفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ!
meehi مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 2006 موضوع معرفی دعانویس ممنوعه عجب اینجا مگه برای کمک ب دیگران و راهنمایی مشکلات نیس چرا اینجوری میکنن اخه چی میشه گره از مشکلات مردم باز کنن
ruby95 عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 24809 عجب اینجا مگه برای کمک ب دیگران و راهنمایی مشکلات نیس چرا اینجوری میکنن اخه چی میشه گره از مشکلات مر ... گفتید دعانویس؟من اشتباه متوجه شدم، فکر کردم فالگیر گفتیدفالگیرو مطمئنم ممنوعه، دعانویسو نمیدونمولی فکر میکنم اونم ممنوعه چون بعضیا میتونن سواستفاده کنن از طریق سایت به اسم دعانویس چه کجرفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ!
meehi مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 2006 گفتید دعانویس؟ من اشتباه متوجه شدم، فکر کردم فالگیر گفتید فالگیرو مطمئنم ممنوعه، دعانویسو نمیدونم ... بله گفتم دعا نویس نمیدونم من تازه عضو شدم نمیدونم دقیقا قوانین اینجا چطوریه
miniyar_2 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41668 استارتر تاپیک فالگیر و دعانویس ممنوعه ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar