2777
2789
عنوان

دلم گرفته گفتم درد و دل کنم باهاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 26 پست
وای وای😭😭😭😭 خیلی بده خواهرتون  حتما دچار افسردگی شده  تو مراقبش باش من از خانواده کم ...

خواهرمم باباهام خوب نیس.حوصله نداره. خونشونم بچم گریه میکنه میگه اب میخوام میگمبهش میدی میگه به من چه بچه تو هس. اصلا برام کاری نمیکنه.خونشونم خواهرم میگه چرا میای برو خونتون یا.. و.. از بس مامانم بهش کار میده.خونمون نمیاد

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀
مقابلس ولی ما خیلی خوبیم..شوهرم هر وقت هر کاری بخواد میگه جشم.من همیشه با ماشین می برم اگه جایی بخوا ...

میگه زیاد حرف بزنین میندازمتون بیرون...ما هم میگیم خونه ی بابامه.ولی دیگه دیروز قهر کردم اومدم دیگه هم نمیخوام برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مادرم زیاد خوب نیس...من شوهرم ی روز سر کاره ی روز خونه.روازایی ک سرکاره تنها نمیتوانم بمونم خونه ...

دقیقا منم. میرم دخترم تخم مرغ بخواد میگه از خونتون بیار.منم دیگه میوه و.. برا دخترم از خونه میبرم

میگه زیاد حرف بزنین میندازمتون بیرون...ما هم میگیم خونه ی بابامه.ولی دیگه دیروز قهر کردم اومدم دیگه ...

منم زیاد میرم ولی الان ۵ روزه نرفتم.زنگ زده میگه اگه شوهر فلان فلان شدت نمیزاره بیای تا زنگ بزنم بهش چیکارش کنم.وفحش و..

دقیقا منم. میرم دخترم تخم مرغ بخواد میگه از خونتون بیار.منم دیگه میوه و.. برا دخترم از خونه میبرم

سعی کن بی خیالش بشی...منکه دیگه فک میکنم مادر ندارم.غمخوار ندارم خودم تنهام..بابام خیلی خوبه ها...ولی خب برای دختر مادر لارمه تا پدر

عزیزم تاپیکا منو بخون پس من چی بگم تازه من عقدم همیشه نامزدم دلخور میکنن یکسره یعنی هروقت میاد مامان ...

منم خونه پدرشوهرم راحت ترم.ولی خوب نمیشه بیشتر رفت اونجا.مادرشوهرم برام سبزی میخره پاک میکنه خشک میکنه.سبزی خورش و.. بهم میده. مامانم هیچ وقت اینکارا برام نکرد میگه تو سبزی بگیر پاک کن خرد کن برا منم بیار. توقع دارن دختر براشون همه کار کنه

سعی کن بی خیالش بشی...منکه دیگه فک میکنم مادر ندارم.غمخوار ندارم خودم تنهام..بابام خیلی خوبه ها...ول ...

بیخیال نمیشه بشی وقتی همش اعصابمون بخاطرش خورده.نمیشه نری خونشون هم جایی دیگه ندارم. 

منم زیاد میرم ولی الان ۵ روزه نرفتم.زنگ زده میگه اگه شوهر فلان فلان شدت نمیزاره بیای تا زنگ بزنم بهش ...

خب حرفاتو میگفتی...

هرچند من خودم اگه دهنمو باز کنم ی چیزی بگم ی دعوایی راه نیندازهک اخرش ادم بدهکارم میشه

منم خونه پدرشوهرم راحت ترم.ولی خوب نمیشه بیشتر رفت اونجا.مادرشوهرم برام سبزی میخره پاک میکنه خشک میک ...

نه من خونه خود نامزدمم خونوادش خیلی مهربونن ولی انگار مسائل داخلی دارن که دوست نداره نامزدم زیاد برم اونجا زیاد نمیبرم و منم دخالت نکردم... 

سلام عزیزم هستی خانمی سوال دارم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی خیر ببینی 

درخواست نداده بودی گلم.اما من دادم.جانم؟؟