2777
2789
عنوان

چجور با امام زمان حرف میزنید

80 بازدید | 10 پست

دلم گرفته هیچکسی صدای من مادر دلشکسته رو نمیشنوه

چکار کنم امام زمان صدامو بشنوه

اگه ممکنه برای شفای دخترم ی حمد بخونیید ممنون میشم 

من یبار جمکران نامه انداختم تو چاههش

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم  وستان عزیز

ختم براشهدا امام ها هر کاری کردم 

فقط تو این دنیا ی چیز میخوام شفا گرفتن دخترم 

بهش سلام‌میدم مطمئنم جواب میده چون جواب سلام واجبه 

باهاش حرف میزنم ،بعدش آرامش میگیرم میگم‌حتما شنید فداش بشم 

بعضی موقعها غذا خوب بپزم ،دعوتش میکنم ،حتی ظروف مهمانی دو میچینم ورعایت حجابم 

من نمیبینمش ولی امام حاضر هستن ان شااالله  لیاقت دیدار جمالشو داشته باشم😔اللهم عجل لولیک الفرج

حسین جانم 🌺

هرروزصبح تویه جای خلوت چشماتوببند ومداحی"صبحت بخیر آقای من "ازحامدزمانی روپخش کن

بعدتوذهنت تصورکن

الان امام‌ زمان(عج)روبروت هستن ودارن نگات میکنن

باورکن خودبه خود گریه ات میگیره وهمه دردودلاتو میگی

بعدشم‌شک نکن ک این کار اثرداره وجواب میگیری

لطفاانجام دادی اینجابگو 

❤شهدازنده ان...علامت زنده،اثرگذاری توعالمه..‌پس این زنده صداتومیشنوه ومیتونه واسطه شه وازخداحاجتت روبخواد...باشهدا رفیق شو...اونارفیقای خوبین!راستی یه شهیدمیشناسم به نام💚سیدمجتبی علمدار💚این شهیدمستجاب الدعوه هستن امکان نداره صداشون کنی وبی جواب بمونی..هروقت دلت گرفت یه زیارت عاشورا بخون واول واخرش۳باربگویازهرا...وازسید حاجاتت روبخواه.تااینجاهم ک اومدی یادت نره یه صلوات برای امام زمانت بفرستی🥰التماس دعا💕بااحترام درخواست دوستی رونمی پذیرم لطفا درخواست ندید تا مجبورنشم باکمال احترام ردتون کنم🙏🌹
هرروزصبح تویه جای خلوت چشماتوببند ومداحی"صبحت بخیر آقای من "ازحامدزمانی روپخش کن بعدتوذهنت تصورکن ...

ممنونم چشم جتما 

ممنونم چشم جتما 

حاجتتون‌روا🌹🌹🌹🌹

❤شهدازنده ان...علامت زنده،اثرگذاری توعالمه..‌پس این زنده صداتومیشنوه ومیتونه واسطه شه وازخداحاجتت روبخواد...باشهدا رفیق شو...اونارفیقای خوبین!راستی یه شهیدمیشناسم به نام💚سیدمجتبی علمدار💚این شهیدمستجاب الدعوه هستن امکان نداره صداشون کنی وبی جواب بمونی..هروقت دلت گرفت یه زیارت عاشورا بخون واول واخرش۳باربگویازهرا...وازسید حاجاتت روبخواه.تااینجاهم ک اومدی یادت نره یه صلوات برای امام زمانت بفرستی🥰التماس دعا💕بااحترام درخواست دوستی رونمی پذیرم لطفا درخواست ندید تا مجبورنشم باکمال احترام ردتون کنم🙏🌹