2777
2789
املت + کته+سالاد شیزازی الان میپرسن املت با برنج؟ بله گیلانی ها زیاد میخورن و خیلی هم خوشمزست چند ...

اخ من چندبار گفتم گفتن چه کاریه با برنج میخورین با نون بخورین برنج رو با یه چیز دیگه😂

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ من چندبار گفتم گفتن چه کاریه با برنج میخورین با نون بخورین برنج رو با یه چیز دیگه😂

خب خوشمزست خیلی عزیزم..از غذاهای مورد علاقه خیلی از شمالیهاست اصلا کنارشم مخلفات شمالی بذاری مثل ماست و دلار یا ترشی سیر که دیکه عاااالیه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چه غذاهای ساده وخوشمزه ای دارینا

😂خب امروز حال غذا درست کردن ندارم اینو درست میکنم همه غذاهامون به همین سادگی نیست ولی اره غذاهای ساده هم داریم 

خب خوشمزست خیلی عزیزم..از غذاهای مورد علاقه خیلی از شمالیهاست اصلا کنارشم مخلفات شمالی بذاری مثل ماس ...

اره دیگه.ماهی شورشو یادت رفت😊.منم شمالیم برام چیز عجیبی نیست مخصوصا تو این فصل زیاد میخوریم.حتی یبارم یکی گفت خیلی خالی نمیشه یجوری نیست انگار نه انگار که دمی گوجه خودشونم همین مدلیه فقط قاطی نیست و تخم مرغ نداره😀

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
اره دیگه.ماهی شورشو یادت رفت😊.منم شمالیم برام چیز عجیبی نیست مخصوصا تو این فصل زیاد میخوریم.حتی یبا ...

به ماهی شور و دودی دسترسی ندارم حیف😕😋😋😋😋

لذت این سبک غذاها رو درک نمیکنن

دلم اشپل خواست😐

به ماهی شور و دودی دسترسی ندارم حیف😕😋😋😋😋 لذت این سبک غذاها رو درک نمیکنن دلم اشپل خواست😐

سرد پلا و اشپل و پیازو باقالی و گردوووو.🤦🏻‍♀️اصن لامصبو هرچی میخوری سیر نمیشی