2777
2789

کجا بزنی؟ 

لوازم تحریری بهتره

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
کجا بزنی؟  لوازم تحریری بهتره

تهرانم میخوام تو پاساژ  بزنم آخه پدرم تو مشهد اسباب بازی فروشی داره خیلی میتونه کمکم کنه بابت جور کردن جنس و این چیزا البته اون تو مشهد خیلی فروشش خوبه چون حاجی ارزونی اسباب بازیه حالا منم موندم چی کار کنم از خونه نشینی و بیکاری خسته شدم اما میترسم سرمایه رو تو این شرایط به باد بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانم میخوام تو پاساژ  بزنم آخه پدرم تو مشهد اسباب بازی فروشی داره خیلی میتونه کمکم کنه ...

تو مشهد مسافرت زیاد میخرن طبیعیه ولی اوضاع لوازم آرایشی بهداشتی تو تهران عالیه مخصوصا اگه قیمتت و جنسیت خوب باشه یکم اول شاید خوب باشه وسطاش شاید نه ولی حتما باید از آرایش گرا و اینا مشتر جمع کنی که بتونی  از پسش بر بیای من زیاد از اسبابازی سر در نمیران ولی لوازم آرایشی خوبه

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
آخه جنس و از کجا تامین کنم

ترکیه

بندر 

بزن تو دیوار یا شیپور

خود تهران که ریخته