2777
2789
عنوان

کار کردن من

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 198 پست
برو به ریش همون عمت بخند  حسابدار حقوق ۱۸ میلیون  ویزیتور ۳۰ میلیون  کله گندهاش قد ...

والا یارو اینقد درس میخونه کاب میکنه این نیست دراموص تازه دکتر عمومی ام نه متخصص تازه ویزیتور مگه چه قد داره احمق توهماتشو ریخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسابدار رستوران 😂 ویزیتور شرکت😂 خخخخخخخخ

اخه کدوم‌رستوران به حسابدارش ۱۸‌میلیون حقوق پیده؟ آخه اگه رستوران چند ستاره و خاص هم‌باشه بچه ۱۵ ساله رو بعنوان‌حسابدار انتخاب نمیکنن که !

.

دوست عزیز شما که تو حسابتون نوشتید ۱۵ سالتونه😂😂

عزیزم انتخاب رشته کردی؟ 💔😐

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ
چرا انقد نرخای بالا عنوان میکنید چخبره  نکنه دو ساعتی که عصر خوابیدم صدو بیستو چهار هزار ساعت ...

بله؟؟ متوجه منظورتون نشدم؟؟

ایشون خودشون نرخ حقوقشون گفتن که 30 و 18

1, 2, 3🤍🏃🏻‍♀️
30میلیون !!!!! الان خلبانش 30 م نداره چ کاریه 😐

ویزیتور و حسابدار رستوران تازه درسشم میخونه

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

تو یکی از تاپیکاش اسی عمه شو قد خری زده 😫😫😫😨😨😨

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎