2777
2789
عنوان

کار کردن من

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 198 پست
چرا دقت کنی گفته بود که منم براش توضیح دادم..

من اخه یکی در میون میخونم 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاب ی دختر۱۷ساله کارمیدن آخه ن درسش تموم شده ن مدرکی داره عجول نباش ببین چی شد😂😂

اخه من دسدم که زیر ۱۸هم کار میکنن.خیلیم شریف و زحمت کش هستن.شرایط خانوادگیه بعضیا واقعا سخته حتی دیدم که خرج تحصیلشونو خودشون درمیارن 

گفتم شاید شاهد یکی از همین انسانهای زحمت کش بودیم 

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
گل اقا یادت رفت بگی

اونو در جریان نیستم😂

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

با احترام گزارش میزنم.. چون از اول هم میدونستم هدفت پر بازدید..

فقط متاسفم که این همه جملات مثبت و شعر و چیز های با ارزش لایک و بازدید نمیخورن و یک مشت خزعبلات ناشی از توهم های یک دختر نوجون پر بازدید میشه..

امیدوارم خدا بهت کمک کنه راهتو پیدا کنی

1, 2, 3🤍🏃🏻‍♀️
با احترام گزارش میزنم.. چون از اول هم میدونستم هدفت پر بازدید.. فقط متاسفم که این همه جملات مثبت و ...

گزارش نزن تاپیکش حدف میشه دوباره ملت رو سرکار میزاره

شبنم از قبیله باران سابق هستم 
اخه من دسدم که زیر ۱۸هم کار میکنن.خیلیم شریف و زحمت کش هستن.شرایط خانوادگیه بعضیا واقعا سخته حتی دید ...

درسته عزیزم هستن ولی خب بازم سخته کارپیداکردن ازآشنای مالیسانس داره بنده خدامسافرکشی میکنه

خداب مال همه برکت بده 

میگذره....ولی ردش میمونه