2777
2789
عنوان

کار کردن من

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 198 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندصحفه اول و ببین باچ ذوقی هم تشویقش میکنن 😶یعنی واقعا اول فکرنکردن بعدتایپ کنن؟ یعنی باور کردن؟

اونجا هنوز حقوقشو نگفته بود ما فکر کردیم داره پول مانتو و شارژشو درمیاره 😂😂😂

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
چندصحفه اول و ببین باچ ذوقی هم تشویقش میکنن 😶یعنی واقعا اول فکرنکردن بعدتایپ کنن؟ یعنی باور کردن؟

دوست عزیز یکی مثل من فقط میاد عنوانو توضیح استارترو میخونه دیگه نگا نمیکنه که تو صغحات چی نوشتن 

همیشه از عجول بودنم ضربه خوردم😂😂

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
اونجا هنوز حقوقشو نگفته بود ما فکر کردیم داره پول مانتو و شارژشو درمیاره 😂😂😂

ناموسا بعد اینکه حقوقسو هم گفت چند نفرتون تشویقش میکردین😂😂

شبنم از قبیله باران سابق هستم 

این تاپیک دیگه آخرشه ب ریش هرچی دنیا هسرم و دلوینت و گلبهار داریوش خندیده گفته زکیییی😂😂

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
دوست عزیز یکی مثل من فقط میاد عنوانو توضیح استارترو میخونه دیگه نگا نمیکنه که تو صغحات چی نوشتن  ...

کجاب ی دختر۱۷ساله کارمیدن آخه ن درسش تموم شده ن مدرکی داره

عجول نباش ببین چی شد😂😂

میگذره....ولی ردش میمونه
این تاپیک دیگه آخرشه ب ریش هرچی دنیا هسرم و دلوینت و گلبهار داریوش خندیده گفته زکیییی😂😂

گل اقا یادت رفت بگی

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐