mary_nb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 3636 عنوان حالم خوش نیست، سینم درد میکنه 125 بازدید | 4 پست تو تاپیک قبلیم گفتم چی شدهخلاصش اینه دعوای مادرم با همسرم و یجورایی بیرون کردن ما از خونشاز دیشب قفسه سینم درد میکنهوقت و بی وقت هم اشکم سرازیر میشهخیلی ناراحتمچیکار کنم😔 اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت میدهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری میکنند... 1400/03/19 | 01:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ftme1382 عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 22938 تو دقیقا منی با این تفاوت ک درد من بی درمونه و عزیزم زیر خاک خابیده بعلاوه اینکه فردا امتحانم دارم و صفرم
mary_nb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 3636 تو دقیقا منی با این تفاوت ک درد من بی درمونه و عزیزم زیر خاک خابیده بعلاوه اینکه فردا ... خدا رحمتشون کنه اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت میدهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری میکنند...
he_mi عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 5880 خدا بدلت ارامش بده اگر فکر میکنی جدیه به اورژانس زنگ بزن اطلاعات بگیر حتما شب سختیو پشت سر گذاشتی درکت میکنم ولی دیگه بهش فکر نکنیا یکم گریه کن خالی شی و بعدش یکم استراحت کن احتمالا کاری ازدستت برنمیاد خدا هممونو براه راست هدایت کنه البته درجریان دعوا مقصر دعوانیستم