2777
2789
عنوان

برام سیم کارت نمیخرن😐

1803 بازدید | 20 پست

امروز برام گوشی خریدن بدون سیم کارت😑

بعد که گذاشتمش کنار میگن چرا باهاش کار نمیکنی خوشت نیومد ازش؟!!!!😐

یکی نیست بهش بگه پدر من گوشی خریدی که فقط صبح تا شب شب تا صبح اهنگ گوش کنم و از خودم سلفی بگیرم؟!!

از اونورم دوستم کلید کرده شمارتو بده منم روم نشد بهش بگم برام نخریدن گفتم تا شب که شارژ بشه بهت میدم😑

الان ی بچه دبستانی دستش ایفونه واسه خودش تو اینستا و تلگرام میچرخه اونوقت از ترس اینکه یوقت شیطون گولم نزنه برامن نخریدن😑😑

اه دوست دارم برم پرتش کنم تو خیابون😑از دست این فکرای پوسیدشون دارم دیوونه میشم🤦‍♀️حالا شاید چیز مهمی نباشه از نظر شما ولی واقعا بین دوستام و دخترا فامیل تحقیر میشم😐دختر دایی مامانم یکسال ازم کوچیکتره باباش هر سال براش گوشی و خط جدید میگیره اونم برام چ...کلاس میاد😑

من دقیقا چکار کنم؟🤧

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

چجوری اومدی اینجا پس؟☹

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس منی 

برای من اول سیم کارت خریدن بعد گوشی 😕

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سیم کارت بدون گوشی چطور استفاده کردی😁

یه مدت تو تبلتم بود 

یه مدت گوشی قبلی مامانم رسید به من ، بعد سوخت 

بعد گوشی قبلی خاله ام رو دادن به من 😬

بعد اونم که سوخت گوشی دکمه ای قبلی بابا بزرگمو داد دستم 

دیدم این جوری نمیشه😑 گف اگه میخوای، خودت باید برا خودت بخری 😐 هیچی دیگه خودم برای خودم گوشی خریدم 😅

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه مدت تو تبلتم بود  یه مدت گوشی قبلی مامانم رسید به من ، بعد سوخت  بعد گوشی قبلی خاله ا ...

عاقا تو وضعت بعتر من بود😁گوشیو خودم میتونستم بخرم ولی سیمو نمیتونم😓🤧

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

عاقا تو وضعت بعتر من بود😁گوشیو خودم میتونستم بخرم ولی سیمو نمیتونم😓🤧

بخری چیکارت میکنن؟؟؟  😑😑😑