سلامدوستان نمیدونین چه دعایی واسه رفع تهمت دزدی خوبه و حاجت روایی داره؟😭😭😭😭🥺 من تو دفتر پیشخوان کار میکنم امروز ساعت نزدیکای پنج یه پیرزنی اومد پول نقد داد کارت به کارت کنم واسه نوه ش بعد من یه اخلاقی دارم تا طرف رو میبینم یه حسی بهم دست میده که طرف ادم خوبیه و یا شر میشه برام و باعث میشه خودبخود نسبت به اون شخص واکنش نشون بدم... پول رو با نایلون مشکی مثل رول یا نوا پیچیده بود دور پولا حدود سه تا دسته پنج هزاری و ده هزاری و پنجاه هزاری....بعد خودش پشت باجه بود و داد من دونه دونه بشمورم هی میگف هشت میلیونه هشت میلیونه و.. من دسته اول رو اومدم بشمورم بردمش جلوی اون باجه ای که دستگاه داره زیرش ببینیم پوله اصله یا تقلبه(و کاملا در دید مشترکه ) بعد دیدم وسط ده هزاریا پنج هزاریه منم خسته بودم حوصله نداشتم بشمورم به یکی از همکارا گفتم خانم فلانی بیا این پولا رو بشمور(از رفتار پیرزنه هم بدم میومد که چشم از پولا بر نمیداشت و پا به پام میومد ولی گفتم بهتر حداقل میبینه ) اون خانم هم شمرد گفت این یک میلیونه بعد اون پیرزن دسته بعدی پول رو داد و... بعد گف این هفت میلیونه و از هفت میلیون پونزده هزارش کمه اونم گفت نه هشت میلیونه😳😐و به من گفت این دختره پول رو برده😭😭😭😭
جلو همه مشترک ها آبرومو برد اونا هم گفتن اینجا دوربین داره مگه میشه همچین چیزی و پیرزنه رف قران اورد و منم دست گزاشتم رو قران و قسم خوردم ولی میدونم اون همش برمیگرده آبرومو میبره
توروخدا یه دعایی چیزی بگین که ب بخونم و اون پیرزن تا امشب بفهمه اشتباه کرده و من ندزدیدم..فقط میخام تا امشب به اشتباهش پی ببره و بدونه چ ظلمی در حقم کرده