2777
2789
عنوان

مامانایی که تحربه ریفلاکس در نوزاد دارن بیان+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1817 بازدید | 53 پست
خب پس شاید از اونه ولی عزیزم باز میگم بهت حتما به دکترش بگو  دارو بچه هم شروع کن سر خود قطع نک ...

نمیدونستم اصلا باید دارو ریفلاکسو به مرور کم کرد. بعدش از یه دکتر مشاوره تلفنی گرفتیم اون گفت. 

اهان یه چیز دیگه این که تو ماشین هم سینه شو میده جلو و گریه میکنه شدید و علت اصلی اینکه نمیتونیم ببریم دکتر همینه یعنی تو ماشین بکوب گریه میکنه و ما شهرستان هستیم و برای دکتر خوب باید ۶۰ کیلومتر بریم مرکز استان. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جووووونم شیرخودت رو میخوره؟

نه بابا از اول هم این بچه یه فیلم در اورد. بعد یه ماه زرد بود هنوز  . زردیش کم بود ولی داشت . گفتن از شیر مادره. شیرخشک بده. شیرخشک دادن همانا و شیر خودم کم شدن و بچه به شیرخشک عادت کردن همانا . دیگه از ۴ ماهگی کلا شیرخشکی شد

اره به خاطر رفلاکس بهش میکن حالت کمانی ّّّ دکتر دارو بده بهتر شد با ریتم با مشورت دکتر دارو رو کم می ...

اخه اولا که ریفلاکس داشت تو بغل هم حالت کمانی میکرد اما الان فقط وقتی رو زمینه اینکارو میکنه.

نمیدونستم اصلا باید دارو ریفلاکسو به مرور کم کرد. بعدش از یه دکتر مشاوره تلفنی گرفتیم اون گفت.  ...

ببین ببر دکترررر چون دختر من رفلاکس پنهان شدید بود و مری هم سوخته بود هیچ وقت اینجوری سینه نمیداد جلو این یعنی بچه یه ناراحتی داره هر چقدر هم مسیر دور باشه به خاطر بچه پاشو برو ایشالا چیزی نیست

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
ببین ببر دکترررر چون دختر من رفلاکس پنهان شدید بود و مری هم سوخته بود هیچ وقت اینجوری سینه نمیداد جل ...

به خدا میخوام ببرم اما تو ماشین انقدر گریه میکنه در حد کبود شدن. 

ببرم گوارش اطفال؟ میخواستم ببرم مغز و اعصاب

به خدا میخوام ببرم اما تو ماشین انقدر گریه میکنه در حد کبود شدن.  ببرم گوارش اطفال؟ میخواستم ب ...

ببر گوارش پیش دکتر خودش

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
 مثلا چه علائمی؟ دستش تو دهنشه و آب دهنش هم میره.. تک سرفه و گرفتگی صدا و گرفتگی بینی هم گاهی ...

رفلاکسش درمان نشده دچار عوارضش شده دور از جونش نای بچه التهاب پیدا میکنه همینطور معده ش.حتما ببرش فوق تخصص گوارش کودکان