2777
2789

پسرم ۶ ماهشه از اول که ریفلاکس داشت بهش نکسیوم میدادم. الان دو ماهی میشه که سرشو میذاره زمین و قفسه سینشو میده بالا. اگه تجربه ای دارید لطفا بگید . از ریفلاکسه یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه بدن شکل ماهی بشه از رفلاکسه مثلا بچه تو بغل سر عقب میده و سینه میده جلو و پاها عقب شکل ماهی 

از دکترش بپرس شاید داروش براش عوض کرد چرا امپرازول نداده

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

ای جونمممم 😍 حتما به دکتر نشون بده وقتی اینکارو میکنه گریه میکنه ؟به اسمش واکنش نشون میده؟

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
[QUOTE=194162701]عزیزم اگه بدن شکل ماهی بشه از رفلاکسه مثلا بچه تو بغل سر عقب میده و سینه میده جلو و ...

الان دیدم فکر نکنم برای رفلاکس باشه حتما ببر دکتر ببین دکتر چی میگه

عزیزم اگه بدن شکل ماهی بشه از رفلاکسه مثلا بچه تو بغل سر عقب میده و سینه میده جلو و پاها عقب شکل ماه ...

نکسیوم بهتره. من خاک برسر خودم قطع کردم. گفتم دیگه غذا میدم بهتر میشه. بعد وزن گیریش خوب بود ندادم بهش

عکسو ببین اینجور میکنه.

آها من فکر کردم وقتی رو شکم میخابع سینه اش رو میده جلو...

غذای کمکی رو شروع کردی؟من برا دخترم از چهارماهگی شروع کردم طفلکم رفلاکس داشت و خوب وزن نمیگرفتم ولی خداروشکر وزنش نرمال بود

دنیا اگه عدالت داشت،مرد هم بکارت داشت😐

نکسیوم بهتره. من خاک برسر خودم قطع کردم. گفتم دیگه غذا میدم بهتر میشه. بعد وزن گیریش خوب بود ندادم ب ...

اشتباه کردی هیچ وقت سر خود قطع کن پدر معده در میاد و مری بچه میسوزه باید دکتر قطعش میکرد

ای جونمممم 😍 حتما به دکتر نشون بده وقتی اینکارو میکنه گریه میکنه ؟به اسمش واکنش نشون میده؟

نه گریه نمیکنه. حالش عادیه تا از زمین بر میدارم. و بغل میگیرمش.

نه گریه نمیکنه. حالش عادیه تا از زمین بر میدارم. و بغل میگیرمش.

خب پس شاید از اونه ولی عزیزم باز میگم بهت حتما به دکترش بگو 

دارو بچه هم شروع کن سر خود قطع نکن دختر من تا الان که ده سالشه رفلاکسش هست خوب نشد هیچ وقت 

فکر نکن قطع کنی معجزه میشه بزار دکتر برات کمش کنه

آها من فکر کردم وقتی رو شکم میخابع سینه اش رو میده جلو... غذای کمکی رو شروع کردی؟من برا دخترم از چه ...

نه برای پسر من ریفلاکس پنهان داشت و وزنگیریش خوب بود. یه مشکل دیگه که داره خیلللی نفخ میکنه