2777
2789
ممنون،اره اسم چندتا دكتر كه تو تاپيك ها نوشته بودن دكترهاي خوبي هستن رو يادداشت كردم و شماره هاشون ر ...

خب خداروشکر

بازم سوالی کاری داشتی درخدمتم❣

😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط جاي جراحي رو صورت مادرتون باقي مونده؟

اره یه مقدار مونده

ولی این بخیه ها از پشت گوشه زیاد تو صورت نیست عکس بخیه ها و تومور رو دارم اخه بعد جراحی غده رو دادن ک ببینیم بعد انقدربزرگ بود ک نصفش کرده بودن واسه اینکه جا بشه داخل محلول 

پیداشون کنم  خواستی نشونت میدم 

😑
اره یه مقدار مونده ولی این بخیه ها از پشت گوشه زیاد تو صورت نیست عکس بخیه ها و تومور رو دارم اخه بع ...

هر موقع فرصتش رو داشتي ممنون ميشم واسم بفرستي

خوشبختي يعني بودن كنار كسايي كه عاشقانه دوستشون داري❤️
ممنونم كه زحمت ميكشي و راهنماييم ميكني،منم الان دقيقا نگران همين موضوع هستم نميدونم پيش كدوم دك ...

مامانم مشکل شمارو داشت پیش دکتر کاوه ابراهیم زاده عمل کردن خداروشکر الان خیلی بهترن

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍
مامانم مشکل شمارو داشت پیش دکتر کاوه ابراهیم زاده عمل کردن خداروشکر الان خیلی بهترن

كي عمل كردن؟ تومور خوش خيم بود؟

كي عمل كردن؟ تومور خوش خيم بود؟

نه متسفانه بدخیم بود سه سالی میشه خدارو شکر الان خیلی بهتره یکم بالای گوشش اندازه ی گردو اومده بود بیرون بعد ب چشمشم فشار اورده بود چشمشم زده بود بیرون خدا از دکترش راضی باشه ما ک خیلی راضی بودیم

نه متسفانه بدخیم بود سه سالی میشه خدارو شکر الان خیلی بهتره یکم بالای گوشش اندازه ی گردو اومده بود ب ...

خداروشكر،واسه تشخيص پيش كي رفتين؟ شيمي درماني يا پرتودرماني انجام ندادين؟

خداروشكر،واسه تشخيص پيش كي رفتين؟ شيمي درماني يا پرتودرماني انجام ندادين؟

همون دکتر ک عملشون کرد خیلی گشتیم میگفتن چشات اب اورده بخاطر همینه بعد دیگه کم کم بینایشو از دس داد مستقیم بردیمش پیش همون دکتره ی نگاه ب مامانم کرد گفت ی غده در او محوطه گوش و چشمت هست ک داره رشت میکنه و ب چشت فشار اورده صبح عملت میکنم همین بود دیگه نذاشت برگردیم صبح عملش کرد ی تقریبا ی بیست روزو تو ای سی یو بود بعد تا دوماه گفت نباید کسی ببینتش و اصلا نباید جاش شلوغ باش ی مدتم ک گذشت بردیمش فیزیو تراپی واس فک و دهنش نمیتونس باز کنه خدارو شکر ب مرور خوب شد ولی الانم مراقبت های خاص خودشو داره

همون دکتر ک عملشون کرد خیلی گشتیم میگفتن چشات اب اورده بخاطر همینه بعد دیگه کم کم بینایشو از دس داد ...

يعني غده پاروتيد بود؟بعد عمل از لحاظ زيبايي به صورت آسيبي وارد شد؟

يعني غده پاروتيد بود؟بعد عمل از لحاظ زيبايي به صورت آسيبي وارد شد؟

نه از گوشش هلالی تا وسط پیشونیش اومده بود صورتش بخیو جای عملو اینا نداشت