2777
2789

سلام شما چيكار كردين؟ چند وقته كنار صورت و جلوتر از گوشم يه غده احساس ميكنم،اول فكر كردم جوشه يا مو زير پوست برگشته ولي خوب نشد و حس ميكنم بزرگتر هم شده،تو اينترنت خوندم زده بود غده پاروتيد هست و خيلي نگرانم،مشكل شما برطرف شد؟

خوشبختي يعني بودن كنار كسايي كه عاشقانه دوستشون داري❤️
سلام شما چيكار كردين؟ چند وقته كنار صورت و جلوتر از گوشم يه غده احساس ميكنم،اول فكر كردم جوشه يا مو ...

سلام 

برین پیش پیش یه متخصص حلق و گوش و بینی اگه تشخیص بزرگ شدن غده  رو بده،mriباید بدی بعد معلوم‌میشه که چیه 

ما جراحی کردیم چون اوضاع بد بود 

😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=222204555]سلام  برین پیش پیش یه متخصص حلق و گوش و بینی اگه تشخیص بزرگ شدن غده  رو بده،mriباید بدی ب ...[/QUOTE

دارم تو تاپيكا دنبال دكتر گوش حلق بيني كه خوب باشه ميگردم،شما پيش كدوم دكتر رفتين؟واسه شما هم يه چيز كيست مانند زير پوست صورت بود؟

تهران

تهران یه بیمارستان بود متاسفانه اسمشو یادم رفته

مخصوص متخصصای حلق و گوش و بینی 

اره درسته ماهم همونجا بود یه دوست دیگه هم داشتم اینجا اونم این مشکلو داشت جراحی کرد ،ولی واسه ما خیلی بزرگ بود ظاهرش کوچیک بود از داخل بزرگ بود ،جالا نگران نباشین انشاالله که چیزی نیست 

😑
تهران یه بیمارستان بود متاسفانه اسمشو یادم رفته مخصوص متخصصای حلق و گوش و بینی  اره درسته ماه ...

بعد جراحي عارضه نداشتين؟ بيمارستان اميراعلم نبود؟ اسم دكتر جراح خودتون يا دوستتون رو نميدونيد؟ ميترسم پيش يه دكتري برم بد جراحي كنه

بعد جراحي عارضه نداشتين؟ بيمارستان اميراعلم نبود؟ اسم دكتر جراح خودتون يا دوستتون رو نميدونيد؟ ميترس ...

نمیخوام بترسونمتون ولی این جراحی خیلی حساسه چون رگ ها و عصبای صورت درگیره و باید دکتدتون خیییلی حرفه ای باشه درکل باید بگم همه چی بستگی به دکتر داره چون اگه اشتباهی انجام بده خدای نکرده ممکنه از رگ های صورت پاره بشه و یه قسمت صورت فلج بشه،بله همون بیمارستان بود ما چون کرمانشاه هستیم یکم سخت بود ولی اینجا هم پیش بهترین مختصص عمل کردیم بیمارستان خصوصی دکتر هم مریم اعتمادی بود ،بعد عمل هم گفتم که چون اعصاب صورت درگیر هستن تا یه مدت صورت بی حس بوود و لبش کج بود ،یا فک کاملا باز نمیشد البته اینا همگی به تدریج بهتر میشن ،حالا شاید واسه شما نیاز به جراحی نباشه همه چی بستگی داره به اندازه و نوعش واسه ما داخلmri مشخص شده یود که یه  تومور بیش از حد شدید ،بیرون که دست میزدی کوچیک بود ولی از داخل بزرگ بود

😑
نمیخوام بترسونمتون ولی این جراحی خیلی حساسه چون رگ ها و عصبای صورت درگیره و باید دکتدتون خیییلی حرفه ...

ممنونم كه زحمت ميكشي و راهنماييم ميكني،منم الان دقيقا نگران همين موضوع هستم نميدونم پيش كدوم دكتر برم،شما و دوستتون هر دو كرمانشاه عمل كردين؟ اين دكتري هم كه گفتين كرمانشاهه؟

ممنونم كه زحمت ميكشي و راهنماييم ميكني،منم الان دقيقا نگران همين موضوع هستم نميدونم پيش كدوم دك ...

خاهش میکنم عزیزم زحمتی نیست❣درکت میکنم ماهم دوره ی مر استرسی داشتیم چون خود دکترا هم از عوارضش و بریده شدن رگ‌ها میترسیدن در حدی استرس داشتیم ک شبا خواب نداشتم این مشکل واسه مادرم بود،بله ما همون کرمانشاه عمل کردیم ولی دوستمو نمیدونم فکر کنم مشهد بود 

ما اینجادکترا خودشون بهترین  دکتر  رو معرفی کردن چون گفتن این عمل کار هدکسی نیست و هرکسی انجام نمیده 

😑
خاهش میکنم عزیزم زحمتی نیست❣درکت میکنم ماهم دوره ی مر استرسی داشتیم چون خود دکترا هم از عوارضش و بری ...

اره واقعا حالم بده و خيلي استرس دارم،اميدوارم به خير بگذره،شما فقط ام ار اي انجام دادين؟ نياز به نمونه برداري يا انجام سي تي اسكن نبود؟

اره واقعا حالم بده و خيلي استرس دارم،اميدوارم به خير بگذره،شما فقط ام ار اي انجام دادين؟ نياز به نمو ...

انشاالله که همه چیز خوب پیش میره،اره اول ام ار ای بعد نمونه برداری 

حالا میخواین برین پیش دکتر؟

😑
انشاالله که همه چیز خوب پیش میره،اره اول ام ار ای بعد نمونه برداری  حالا میخواین برین پیش دکتر ...

ممنون،اره اسم چندتا دكتر كه تو تاپيك ها نوشته بودن دكترهاي خوبي هستن رو يادداشت كردم و شماره هاشون رو از اينترنت دراوردم و همشون ساعت ٣ به بعد مطب رو باز ميكردن،حالا ساعت ٣ زنگ ميزنم ببينم از كدومشون ميتونم واسه امروز وقت بگيرم