2777
2789
عنوان

شما چند سالگی چی رو فهمیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2217 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مچ گرفتی مثلا😐😐

😂😂😂

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

به نظرم اینجوری بهتره آدم چیزای جدید تجربه میکنه

الان تورای روستا گردی هستش ک شهریا میرن کارای روستائیا رو برا اولین بار تجربه میکنن کلی خوششون میاد😁

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
نه شاسی بلند نبود از این هیبریدی ها بود

خو همونم خوبع برا شروع ، استارتش زدی دیگه

میشه برام یدونه صلوات بفرسی که هرچی خیره برام پیش بیاد...هی هم ریپ نزنین اسم کاربریت ، می‌خوام شبیه نی نی یار باشه ، برو ذهنت رو با واتکس بشور منحرف...

اسیی یکم بیشتر تعریف کن از ازدواجتون

کنجکاو شدم

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡

من ۲۴ سالمه...اول راهنمایی که بودم یادمه با همکلاسیام میرفتیم کلاس تقویتی...بعد تازه این گوشی های نوکیا و سونی اریکسون اومده بود😅😅 ما هم هیچکدوم نداشتیم تو خانواده،،،، با همکلاسیام میرفتیم کلاس تقویتی تو راه اهنگ میذاشتن و ... ، هروقتم میخواستن گوشیشونو به کسی بدن میدادن من چون میدونستن فقط منم که بلد نیستم با گوشی کار کنم😂😂 پررو ها میگفتن تو گوشیو بگیز که بلد نیستی باهاش کار کنی😂 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما اگر خالص شوی با او صدایت میکند حتما
خو همونم خوبع برا شروع ، استارتش زدی دیگه

فکر کردم نی نی یاری یه لحظه گرخیدم

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
به نظرم اینجوری بهتره آدم چیزای جدید تجربه میکنه الان تورای روستا گردی هستش ک شهریا میرن کارای روست ...

ادم تنها باشه بهتره هیجان انگیزه وای ب روزی که بخای جلو 50-60نفر مهمونی رسمی ادا دربیاری 😅😅😅😅

خوبه الان شهر موندی من سه ما بعد ازدواج رفتم از بس لاغر شده بودم و بدعادت شوهرم گفت بریم روستا زندگی ...

من الان تو این چند سال. هیچ‌وقت نشده هوای روستامونو کنم نهایت فقط دلم برا خانوادم تنگ میشه