2777
2789
عنوان

شما چند سالگی چی رو فهمیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2217 بازدید | 127 پست

زن داداش منم دختر عممه،روستا بود 

اوایل ازدواج همه چی براش تازگی داشت، حتی نمیدونست املت یعنی چی...

ولی هیچوقت تو سرش نزدیم..... 

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
عزیزم 😅😅 انشالله خوشبخت وعاقبت بخیر باشی ،الان ممکنه یه سریا مسخرت کنن کاش این تاپیکو نمیزدی  ...

من با اعتماد ب نفس الویه رو برگردوندم تو ماهیتابه یکمم اب ریختم توش زیرشو روشن کردم 🤣🤣🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ی تاپیک دیگه میگم   الان میخام بدونم چنتا عتیقه مثل من تو سایتن

عتیقه جان همه فوضولیمون گل کرده😃😃😃😃

کاربر  قدیمی و تعلیقیم....🤐🤐🤐🤐هیچی نگم بهتره....🙃🙃🙃چه بگویم که نگفته ام پیداست
تو ی تاپیک دیگه میگم   الان میخام بدونم چنتا عتیقه مثل من تو سایتن

چرا عتیقه عزیزم؟! هر کسی زندگیش یجوره دیگه. من33سالمه تاحالا سوار هواپیما و قطار و مترو نشدم  

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  
چرا یه زائر اروپایی نمیاد مشهد، جلو در خونه ی ما بخوره زمین و من بیارمش تو خونه بهش کمک کنم و با هم ...

🤣🤣🤣روستای ما. انقد محروم بود بچه ها تو‌کوچه ی وانت میدیدم دنبالش میدویدیم تا سوارش شم 

منم هواپیما سوار نشدم    

منم

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
چرا یه زائر اروپایی نمیاد مشهد، جلو در خونه ی ما بخوره زمین و من بیارمش تو خونه بهش کمک کنم و با هم ...

یکی از اون شیخ های خلیج فارس نشین خرررررررر پول رو تور کن  

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  
ب قران همه رو راست گفتم  من و تمام اطرافیانم خیلی سختی کشتیدم اصن نمیدونستیم ی هموین چیزایی هم ...

میدونم باورم میشه

منم بچه بودم بابام یه دوست پولدار داشت ولی اینا از اون خانواده هاییی بودن که هیچی نمیخورن هیچجا نمیرن 

دخترش اومده بود خونه ما مونده بود 

تاحالا کالباس ندیده بود میگفت این از اوناست که توی موش و گربه میخورن😅😅😅😅

نه نه ☹️☹️☹️☹️من لیاقت دعا کردن ندارم دلمم پاک نیس 

اتفاقا دلت پاکه ، بدجورم پاکه برام دعا کن

میشه برام یدونه صلوات بفرسی که هرچی خیره برام پیش بیاد...هی هم ریپ نزنین اسم کاربریت ، می‌خوام شبیه نی نی یار باشه ، برو ذهنت رو با واتکس بشور منحرف...